اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

16. آبان 1396 - 21:59   |   کد مطلب: 27321
رئیس اداره اوقاف کبودرآهنگ مطرح کرد
پذیرایی از ۴۱۰ زائر خارجی اربعین حسینی در کبودراهنگ
رییس اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ گفت: در ایستگاه صلواتی اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ در روستای روعان از ۸تا ۱۵ آبان‌ماه میزبان ۳۵۰ زائر اربعین حسینی از کشور آذربایجان و ۶۰ زائر از کشور هندوستان بودیم.

به گزارش صبح الوند، حجت‌الاسلام احمد زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان اظهار داشت: ایستگاه صلواتی اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ از 88 آبان ماه در روستای روعان و مسجد امام خمینی(ره) برپاشده و تا 15 آبان ماه در مسیر رفت میزبان زائران اربعین حسینی بود.

 وی با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی این ایستگاه صلواتی روز گذشته پایان یافت ابراز کرد: ما روزانه با 2 هزار غذای گرم  و 3 هزار میان وعده از زائران ایرانی و خارجی خود پذیرایی می‌کردیم.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ گفت: در بخش اسکان نیز علاوه بر مسجد سوئیت‌ها که ظرفیت اسکان روزانه 500 نفر داشتند، اهالی روستا با مهیا کردن منازل خود اماده بودند در صورت نیاز دو هزار زائر اربعین حسینی را در منازل خود اسکان دهند.

وی بیان کرد: 15 میلیون تومان از هزینه‌های این  ایستگاه صلواتی از سوی موقوفه امیرنظام  و 5 میلیون تومان آن  نیز از سوی مردم و خیران به‌صورت نقدی و غیر نقدی تأمین‌شده است.

زارعی با اشاره به اینکه ایستگاه صلواتی اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ در سه نوبت‌کاری به‌صورت شبانه‌روزی به زائران خدمت‌رسانی می‌کرد عنوان کرد:دراین ایستگاه 15 نپیاممر خادمی و یک روحانی نیز امر تبلیغ را بر عهده داشتند.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه کبودرآهنگ بیان اینکه بیشترین زائران داخلی مراجعه‌کننده به ایستگاه ما مربوط به تبریز، زنجان، قزوین، گیلان، شهرهای شمالی و شمال غرب کشور بود اظهار داشت: در طول این مدت ما میزبان 350 زائر اربعین حسینی از کشور آذربایجان و 60 زائر اربعین حسینی از کشور هندوستان بودیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان