به گزارش صبح الوند، شبکه ضدانقلاب ایران اینترنشنال که توسط سعودی ها راه اندازی شده است در این روزها به هر طریقی خصوصا القا آمار و ارقام دروغ سعی می کند که فضای افکارعمومی کشورمان را متشنج کند. اما این تنها اقدام این شبکه معاند سعودی نیست.
اخیرا «علیرضا وهاب زاده» مشاور وزیر بهداشت که نقش موثری در اطلاع رسانی درباره مقابله با ویروس کووید 19 ایفا می کند، در صفحه توئیتر خود از کارشکنی شبکه ایران اینترنشنال برای مسدود سازی کمک های ارسالی به ایران خبر داد.
وی در توئیتی نوشت: « خط ورود تجهیزات پزشکی و دارو از کرهجنوبی به دلیل تحریمها مسدودشد. شاید تصور میکردید که گزارشهای کذب شبکه سعودی ایراناینترنشنال برای فارسی زبانهاتهیه میشود.»
مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: «اما مخاطب این گزارشها خزانه داری امریکاست و صرفا هدفش دادن گرای نقاط حساس برای تحریمبیشتر و فشار روی مردم ایران است.»
با این حال شبکه های معاندی که خودشان را دلسوز مردم نشان می دهند با اقدامات مختلف سعی در ضربه زدن به ملت ایران دارند. در شرایط بحران شیوع ویروس کرونا در جهان که ایران نیز از این موضوع بی نصیب نمانده است، این شبکه ها بیشتر از پیش ماهیت ضد ایرانی و ضد حقوق بشری خود را به نمایش می گذارند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما