اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

1. شهريور 1399 - 12:01   |   کد مطلب: 33751
ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به طور کاملا دیوانه واری سعی دارد در حوزه سیاست خارجی امتیازی از ایران کسب کند و همین موضوع سبب شده تیم وی دست به کار احمقانه‌ای همچون استفاده از «مکانیسم ماشه» بزند، در حالی که آمریکا مدت‌هاست از برجام خارج شده و اجازه استفاده از این مکانیسم را ندارد.

به گزارش صبح الوند،  آمریکا بار دیگر در حرکتی ضد برجامی و ضدایرانی شکست خورد. به نظر می رسد که اقدامات ترامپ و تیم دیپلماسی‎اش این روزها به شدت متاثر از انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست. ترامپ سعی دارد در حوزه سیاست خارجی به هر وجهی شده، امتیازی از ایران بگیرد و با این امتیاز و با دست پر وارد کارزار انتخابات شود.

این درحالی است که برخی در داخل کشورمان با اشتباه محاسباتی شدید مطرح می کنند که امروز فصل مذاکره مجدد با آمریکاست. این درشرایطی است که همه می دانند آمریکا تنها برای نمایش مذاکره و گرفتن امتیاز به زانو در آوردن ایران مسئله مذاکره را مطرح می کند. ماجرای کره شمالی و مذاکرات کاملا بی نتیجه رهبره این کشور با ترامپ به وضوح این موضوع رانشان می دهد.

 

حالا که امریکایی ها به این نتیجه رسیده اند که نمی توانند ایران را به پای میز مذاکره نمایشی بکشانند، روی واقعی خود را نشان می دهند و سعی می کنند در شورای امنیت علیه ایران اقداماتی را انجام دهند. در همین راستا موضوع تحریم تسلیحاتی ایران را مطرح می کنند که این مسئله به لحاظ قانونی شکست خورد. 
 
 
 
از سوی دیگر، آمریکا این روزها ماجرای استفاده از «مکانیسم ماشه» را مطرح کرده است که طبیعا مسئله ای کاملا شکست خورده است. ترامپ با خروج از برجام ظرفیت استفاده از این فرآیند قانونی را از آمریکا گرفت. آمریکایی ها در چند سالی که ترامپ در کاخ سفید حضور داشته انواع فشارهای خود را علیه اتحادیه اروپا آورد تا به نوعی سه کشور فرانسه، انگلیس و آلمان تعهدات خود را انجام ندهند و اروپایی ها هم با همین بهانه که آمریکا فشار می آورد از عمل به تعهداتشان سر باز زده اند.
 
 
 
این روند در حالی است که برجام با فشارهای آمریکا و بی عملی و بی تعهدی طرف اروپایی تقریبا بی نتیجه مانده است و «تقریبا هیچ» برآیند این سند توافق است. اما برخی از رسانه های اصلاح طلب در شیوه ای همیشگی سعی می کنند با تبلیغات رسانه ای از شکست برای این جناح برد نمایشی بسازند.
 
در شرایطی که آمریکایی ها گرفتار رفتار تند خود هستند و با توجه به اینکه از برجام خارج شده اند ظرفیت قانونی آنرا از دست داده اند و حالا دست به اقدامات دیوانه بار علیه برجام می زنند و شکست می خورند، رسانه های اصلاح طلب این موضوع را پیروزی برجام عنوان می کنند. درحالی که شکست آمریکا به سبب حماقت های کاخ سفید است. جالب اینجاست که چند ماه پیش آمریکا سعی می کرد با هدف استفاده از همین مکانیسم به برجام باز گردد که با مخالفت کشورهای مختلف در برجام حتی کشورهای غربی ها روبرو شد. 
 
 
 
اینکه برخی از رسانه های اصلاح طلب از این موضوع پیروزی می سازند و از انزوای آمریکا سخن می گویند ناقض موضوع و هدف اولیه برجام که شکستن تحریم ها باشد نیست. درواقع اصلاح طلبان سعی می کنند با این موارد شکست برجام را که تا به اینجا فایده چندانی برای کشورمان نداشته است، وعده های مختلفی از سوی تیم دیپلماسی در کشورمان به مردم داده است را به دست فراموشی بسپارند و هدف اولیه برجام را قربانی پیروزی های نمایشی بکنند. این اقدام تبلیغاتی اصلاحات به جهت فروکاستن از انتقادات نسبت به برجام و اقدامات آنان انجام می شود و حتی اصلاح طلبان بیشتر به سمت مذاکره با آمریکا گرایش دارند تا اینکه بخواهند این کشور را منزوی کنند.
 
 
 
شسکت سیاست های احمقانه کاخ سفید در برابر برجام درحالی که خود از برجام خارج شده و سعی دارد با مکانیزمی که در این سند تعبیه شده است، علیه کشورمان اقدام کند یک موضوع دیگر و هدف اصلی برجام که لغو تحریم ها و عمل غرب به تعهداتش است موضوع دیگری است که با این موارد به هیچ وجه قابل جایگزینی نیست. جالب است جریانی که هنوز هم سنگ مذاکره برجام را به سینه می زند و همواره مدافع مذاکره با آمریکا بوده است بیان می کند که کاخ سفید منزوی شده است. در رفتار اصلاح طلبان برای اینکه خود را توجیه کنند تناقض های بسیاری دیده می شود که موضوع برجام و تبلیغات این جریان سیاسی پر از تناقض است. 
 
انتهای پیام/
 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان