به گزارش صبح الوند، فرماندار شهرستان همدان با اشاره به مطالعات سیلاب شهر همدان افزود : مطالعات و پژوهش ها باید با هدف اجرا انجام شود و ضمن عملیاتی شدن برای رفع دغدغه های مدیریت شهری خروجی داشته باشد.
وی اضافه کرد : استانداردهایی برای ارتقای تاب آوری شهرها در برابر مخاطرات طبیعی در این پویش پیش بینی شده که شهردارهای عضو در این کمپین ملزم به رعایت آن هستند.
محمدی پاسخ به مطالبات عمومی و جلب مشارکتهای مردمی را از جمله ضرورتهای مدیریت شهری برشمرد و بیان کرد: حفاری ناشی از طرح انتقال سیلاب در خروجی پل رسالت باعث انحراف خودروهای عبوری و با گذشت مدت زمانی بسیار طولانی هنوز به سر انجام نرسیده و بسیار خطر آفرین است.
وی با تاکید بر مسئولیت پذیری مدیران دستگاه های اجرایی عضواین ستاد تصریح کرد : هر دستگاهی به فراخور مسئولیتی که برعهده دارد مکلف است وظایف خود را انجام دهد.
فرماندار همدان ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی عوامل راهور انتظامی در اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی در سطح شهرستان همدان افزود : در مواجهه با شرایط خاص فعلی باید از همه توان خود برای رفع مشکلات و افزایش رضایتمندی استفاده کنیم.
وی با اشاره به طرح های پیش بینی شده شهرداری ها جهت مواجهه با بحران های احتمالی ناشی از شرایط جوی در فصل زمستان اظهار کرد : در سطح روستاها نیز اداره راهداری شهرستان ضمن ایجاد آمادگی لازم با اولویت بازگشایی مسیرهای اصلی برای مسیرهای فرعی از ظرفیت دهیاری ها استفاده نمایند.
محمد علی محمدی با بیان اینکه بسیاری از شانه های خاکی راه ها بر اثر بارشها دچار آسیب می شود تاکید کرد: اقدامات فنی و اصلاحات مورد نیاز حاشیه راه ها بسیار با اهمیت و در کاهش آسیبهای احتمالی موثر است .
دیدگاه شما