به گزارش صبح الوند،، تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگران اتفاق آشنای این سال ها در حوزه تولید در ایران است اما این بار در همدان روح جدیدی در یک واحد تولیدی دمیده شد تا شاهد خرد شدن چرخه های تولید آن نباشیم
تور رسانه ای بانک ملی در کارخانه های احیا شده
بانک ملی در اقدامی قابل توجه تولید کنندگانی که به هر دلیلی نتوانستند اقساط خود را پرداخت کنند به شرط اجاره و تملیک به تولید کنندگان واقعی اهدا کرده تا هر طور شده چرخ های تولیدی بچرخد.
پریسا آقا جانی، مدیرعامل شرکت شاد چین نگین خاورمیانه در جمع خبرنگاران گفت: محصولی را که در شرکت تولید می کنیم حدود ۳۸ سال است از کشورهایی چون سنگاپور و مالزی وارد ایران می شد.
وی ادامه داد: به لطف پروردگار در حال حاضر یک محصول وارداتی را به کشورهای مختلفی چون عراق، لبنان،افغانستان پاکستان صادر می کنیم
این تولید کننده افزود: از سال ۱۳۹۶یک سری اقلام بعنوان کالاهای غیرضروری شناخته شد مثل برخی خوراکی های لوکس که ورودشان به کشور ممنوع شد. و این محصول نیز جز اقلام ممنوعه قرار گرفت و ما این محدودیت را فرصت دانستیم.
وی ادامه داد: در زمان محدودیت من و همکارم آقای غلامرضا حیدری تصمیم به راه اندازی کارخانه گرفتیم که با جستجو در استانهای نهایتا به واحد تولیدی فعلی رسیدیم و این واحد تولیدی را با همکاری و مساعدت بانک ملی به صورت اجاره به شرط تملیک تحویل گرفتیم.
آقا جانی گفت: با پیش پراخت اولیه توانستیم نصب دستگاهها را شروع کنیم که در تسریع کار بسیار مثبت بود و در گرفتن مجوزات لازمه نیز هم ادارات مختلف چون صنعت و معدن و غذا و دارو همکاری های خوبی داشتند.
وی تاکید کرد: خوشبختانه مردم تا بحال استقبال خوبی از محصول داشتند ولی هنوز تعداد زیادی از مردم با نحوه استفاده و مصارف این محصول آشنایی ندارند که لازم است با حمایت های اصحاب رسانه و تبلیغات مناسب مردم به استفاده از این محصول تشویق شوند.
آقاجانی افزود: در شروع کار از افراد با داشتن سو پیشینه (رای باز زندان) استفاده کرده تا به این قشر آسیب دیده و خانوادها هایشان در برگشت به زندگی سالم کمک کرده باشیم
وی گفت: ظرفیت تولیدی بالایی داریم و با دو شیفت کاری توانستیم ظرفیت تولید را بابلا برده و مشتریان زیادی را جذب کنیم ، در حال حاضر به دنبال توسعه و تنوع محصولات هستیم هر چند عدم فضای کافی و سخت گیریهای اخذ مجوزات از سوی دیگر باعث کند شدن کارها شده است.
آقاجانی تاکید کرد: به دنبال راه اندازی خط های دیگر هستیم تا افراد بیشتری را مشغول به کار کنیم و این امر نیاز به مساعدت و همکاری زیاد ارگان های دولتی جهت اخذ مجوزات لازمه دارد
وی افزود: این محصول شیر تغلیظ شده یا شیر عسلی است که بیشتر در کافه ها و قنادی ها استفاده می شود. این محصول با دو طعم کاراملی و ساده در بازار عرضه می شود. قوطی های 4 کیلویی این محصولات نیز برای اولین بار تولید و مورد استقبال صنف کارگاههای قنادی کشور قرار گرفت.
این تولید کننده گفت: افتخار می کنم که توانستیم محصولی را که روند تولید آن بسیار دشوار است به بازار ارائه دهیم چرا که حتی بزرگان لبنی کشور نیز ریسک تولید این محصول را نپذیرفتند.
وی ضمن تشکر از بانک ملی که در احیای واحد تولیدی تعامل بسیار خوبی را داشتند افزود: این بانک در پرداخت اقساط معوقه این شرکت نهایت همکاری و مساعدت را داشتند
آقاجانی گفت: برخی به خرید کالاهای خارجی افتخار می کنند ولی ایشان با اطمینان اذعان دارند که محصول تولیدی این شرکت از نمونه خارجی نیز برتر و با ذاعقه ایرانی سازگاری بیشتری دارد با این حال احترام به تمام سلایق امری ضروری است.
وی ادامه داد: قیمت صادرات بسیار پایین است و شرکت برای تامین سرمایه در گردش و معرفی و تبلیغ محصولات صادرات را انجام داده و سودریالی در صادرات نداریم.
وی با بیان اینکه ۴۵٪محصول تولیدی شکر است گفت: سازمان ها باید همکاری بهتری با تولید کنندگان داشته باشند و سهمیه شکر را به صورت ماهانه در اختیار واحدها قرار داده و نحوه پرداخت را تسهیل نمایند چرا که روال پرداخت سهمیه ها به صورت نقدی در بازه زمانی بسیار کم است. که این برای واحدهای تولیدی نوپا مشکل بزرگی محسوب می شود.
آقاجانی با اشاره به قطعی های مکرر برق گفت: یکساعت قطعی برق خسارت زیادی به واحدهای تولیدی می زند مثلا امروز باید ۹تن محصول بسته بندی می شد که قطعی برق باعث شد ۳ تن بسته بندی گردد.
گفتنی است: در شرکت شاد چین نگین خاورمیانه ۳۶ نفر به طور مستقیم مَشغول به کار هستند و محصولات این شرکت به تقریبا به تمام نقاط کشور عرضه می گردد.
آقاجانی در پایان صحبت هایش از تمام مقامات کشوری اعم از ادره تعزیرات و بازرسی کشور و اداره غذا و دارو درخواست نمود تا از ورود این محصول به صورت قاچاق و قانونی جلوگیری نماید و طی درخواستی به سازمان های مربوطه (اداره غذا و دارو و بهداشت و ....) خواستار بازدیدهای میدانی خصوصا از عمده فروشی های شهر تهران شود و با برخورد جدی خرید و فروش شیر تغلیظ شده شیرین خارجی (با برندهای الفجر، آمازون، القصر و ...) که با روغن پالم تولید شده است را غیر قانونی اعلام نمایند.
محمد رحیمی موقت رییس شعبه مرکزی همدان در جمع خبرنگاران گفت: این شرکت به اسم شرکت زاگرس شیر براساس مجوزی که داشتند در حوزه لبنی فعالیت کردند و در سال ۱۳۸۶بنگاه های زود بازده با تسهیلات ۱۲ درصد کار را شروع کردند که متاسفانه این واحد تولیدی نتوانست اقساط را پرداخت کند و ناچار به تملیک واحد شدیم و در قالب اجاره به شرط تملیک و ۶ ماه تنفس واحد تولیدی را واگذارکردیم.
وی ادامه داد: بانک ملی همیشه در حمایت از بخش تولید پیش قدم بوده است و هر واحد تولیدی فعال را نه تعطیل و نه تملیک می کند.
برای دیدن فیلم بر روی لیمک زیر کلیک کنید
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما