اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. شهريور 1400 - 8:46   |   کد مطلب: 35315
رئیس شورای اسلامی شهر همدان خبر داد: در پانزدهمین صحن شورای شهر بر اساس اکثریت آرای اعضای شورا، از بین ۹ گزینه‌ کاندیدا که نسبت به ارائه برنامه‌های خود در حوزه تصدی پست شهردار همدان اقدام کرده بودند، 4 نفر به مرحله بعدی راه یافتند.

به گزارش صبح الوند، محمود مسگریان در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: رضا ابرارخرم، سید مسعود حسینی، مجید شاکری و علیرضا عقیقی، گزینه‌هایی نهایی هستند که به‌منظور بررسی بیشتر برنامه‌هایشان انتخاب شدند و در مهلت قانونی تعیین شده، شهردار منتخب به مردم شریف همدان معرفی خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: شورای ششم مصوبه‌ای را در نظر گرفته است مبنی بر اینکه اگر گزینه دیگری شایسته این پست بود و 8 نفر از اعضای شورای شهر تصمیم به ورود گزینه مدنظر داشته باشند، در صورت وجود شرایط مناسب و قاعدتاً فراهم بودن فرصت قانونی برای روند انتخاب شهردار، صورت خواهد پذیرفت.
رئیس شورای شهر همدان اظهار کرد: تلاش ما بر این است که طی بررسی چهار گزینه نهایی اعلام شده، بتوانیم شهردار منتخب را معرفی کنیم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان