اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

18. آبان 1395 - 18:07   |   کد مطلب: 21674
فرمانده انتظامی شهرستان بهار از دستگیری دو سارق حرفه‎ای پس از ۱۵ فقره سرقت موتورسیکلت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش صبح الوند به نقل از مهر، به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی همدان، بزرگعلی نوری اظهار داشت: در پی تشکیل پرونده و پیگیری مراجعان مالباخته به مجموعه انتظامی شهرستان بهار مبنی بر سرقت موتورسیکلت‌ها، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی صورت گرفته سارقان شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه در یکی از مناطق شهر همدان دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار بیان داشت: در بررسی‌های پلیس در خصوص سارقان دستگیر شده، مشخص شد هر دو نفر سابقه‌دار هستند.

وی با بیان اینکه سارقان در بازجویی‌های تخصصی به عمل آمده، به ۱۵ فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کردند، افزود: در این عملیات چند دستگاه موتورسیکلت سرقتی نیز کشف شد که پس از تایید محل سرقت، پرونده به همراه طرفین به دادسرا ارسال و متهمان روانه زندان شدند.

وی از افراد خواست از سپردن موتورسیکلت خو به افراد غیر مسئول و ناآشنا خوداری کنند.

انتهای پیام/.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان