اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

11. آذر 1396 - 23:09   |   کد مطلب: 27587
کارشناس مقابله با ایدز معاونت بهداشتی همدان مطرح کرد
شناسایی 796 بیمار مبتلا به ایدز در همدان/تولد 15 نوزاد سالم از مادران مبتلا به ایدز
کارشناس مقابله با ایدز معاونت بهداشتی همدان از شناسایی 796 بیمار مبتلا به ایدز در همدان تا پایان شهریورماه امسال خبر داد.

به گزارش صبح الوند، محمد میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه تا پایان شهریورماه امسال 36 هزار و 571 نفر مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شده است که 17 درصد این مبتلایان خانم هستند و 83 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: در همدان نیز تا نیمه نخست امسال 796 بیمار شناسایی شده که 84 درصد آنها آقا و 16 درصد بانوان هستند. 

وی با بیان اینکه بیشترین عامل انتشار بیماری ایدز همچنان اعتیاد تزریقی و پس از آن روابط جنسی محافظت نشده است، افزود: در بین موارد جدید مشاهده شده، انتشار این بیماری از طریق روابط جنسی محافظت نشده روند افزایشی داشته است به طوریکه در بین موارد جدید ابتلا، یک سوم مبتلایان خانم‌ها هستند. 

میرزایی با تأکید بر اینکه کلیه خدمات درمان و مراقبت از بیماران مبتلا به ایدز در همدان رایگان است، افزود: ارائه آموزش‌های مراقبتی به این بیماران، تشخیص و درمان همچنین ارائه داروهای مورد نیاز آنها کاملا رایگان است. 

وی ادامه داد: تا کنون آزمایش تعیین بار ویروسی بیماری ایدز در همدان وجود نداشت و بیماران باید برای انجام این آزمایش به تهران می‌رفتند اما خوشبختانه اکنون این آزمایش در همدان انجام می‌شود.

میرزایی از به دنیا آمدن 15 نوزاد سالم از مادران مبتلا به ایدز در سالجاری خبر داد و گفت: والدینی که به بیماری ایدز مبتلا باشند، به محض تصمیم برای فرزنددار شدن باید تحت مراقبت پزشکان متخصص قرار گیرند. 

وی در پایان تأکید کرد: آزمایش تست HIV برای کلیه زنان باردار در دو نوبت در طول بارداری به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان