اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

23. بهمن 1396 - 23:58   |   کد مطلب: 28592
دبیر اجرایی جشنواره ملی خاطره‌نویسی سردار همداني خبر داد
ارسال 300 اثر به جشنواره ملی خاطره‌نویسی سردارهمداني
دبیر اجرایی جشنواره ملی خاطره‌نویسی سردار همداني از ارسال 300 اثر به اين جشنواره خبر داد و گفت: 69 درصد آثار از استان همدان است.
خاطره نویسی

به گزارش صبح الوند، علی‌اصغر عزیزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه جشنواره ملی خاطره‌نویسی سردارهمدانی 25 بهمن‌ماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره جمع‌آوری خاطرات و شناساندن شهیدهمدانی به عموم مردم است.

وی با اشاره به اینکه 300 اثر به دبیرخانه ارسال شده که 69 درصد اثر از همدان و مابقی از 12 استان دیگر است، افزود: فراخوان این جشنواره در پنج سطح دوران کودکی، مبارزات قبل از انقلاب، حضور شهید همدانی در جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس، حضور موثر ایشان در نبرد با تکفیری‌هاست.

دبیر اجرایی جشنواره ملی خاطره‌نویسی سردارهمدانی با بیان اینکه در مراسم افتتاحیه استان‌هایی چون گیلان، تهران و کرمانشاه حضور گسترده‌ای داشتند، تصریح کرد: هنوز پرونده‌ جمع‌آوری خاطرات برای شناساندن بهتر ایشان باز است.

وی با بیان اینکه علاوه بر ساخت تیزر تلویزیونی جشنواره خاطره‌نویسی 2 هزار پوستر و 260 بنر در سراسر کشور توزیع‌ شده است، گفت: این خاطرات مورد ارزیابی و راستی‌آزمایی قرار گرفته و برای تایید صحت آن‌ها از خانواده و دوستان این شهید بزرگوار کمک گرفته‌ شده است.

عزیزی با بیان اینکه در مراسم اختتامیه‌ از آهنگ محمد گلریز در مورد سردار همدانی رونمایی می‌شود، خاطرنشان کرد: سردار حسام نوسینده کتاب «خداحافظ سالار» نیز سخنران برنامه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان