
به گزارش صبح الوند، رسول منعم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:هر یک از سالن های ورزشی سطح استان قابلیت نصب 300 چادر را دارد و مشکلی بابت سیستم گرمایشی سالن ها نیز وجود ندارد.
منعم اضافه کرد: همچنین سرویس بهداشتی در تمامی سالن ها وجود دارد و در مجموع بهترین سالن ها را به اسکان موقت مسافران اختصاص داده ایم.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: در شهر همدان نیز سالن های سرپوشیده مجموعه ورزشی فردوسی، تختی و ابن سینا همدان به صورت شبانه روز مسئولیت اسکان بخشی از مسافران نوروزی را دارد و علاوه بر آن، سالن های ورزشی مجموعه کوثر، امام خمینی (ره) و خضر نیز برای اسکان مهمانان تعیین شده است.
وی با یادآوری اینکه محدودیت برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی وجود ندارد و همدان یکی از مجهزترین استان ها در غرب کشور در این زمینه است گفت:
تمامی سالن های ورزشی تا پایان طرح نوروزی آماده هرگونه خدمات هستند.
نوروز 96 بیش از هشت هزار مسافر از سالن های ورزشی همدان برای اسکان موقت استفاده کردند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما