اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

7. فروردين 1402 - 20:03   |   کد مطلب: 29197
محققان در آزمایشات حیوانی توانستند اغلب انواع سرطان ریه را با استفاده از ترکیب 2 داروی موجود در بازار درمان کنند.

به گزارش صبح الوند به نقل  از پایگاه خبری ساینس دیلی، یکی از این داروها گیرنده های فاکتور رشد اپیدرمال (EGFR) را هدف می گیرد و دیگری فاکتور نکروز توموری (TNF) را هدف قرار می دهد و مانع استفاده سرطان از این فاکتور می شود. جلوگیری از فعالیت این پروتئین ها می تواند یک شیوه درمانی موثر برای مبتلایان به اغلب انواع سرطان ریه باشد.

این داروها از نوع داروهای هدفمند هستند و مولکول های خاصی را در سلول های سرطانی تحت تاثیر قرار می دهند. به همین علت در مقایسه با داروهای شیمیایی متداول در درمان سرطان که علاوه بر سلول های سرطانی به بافت های سالم نیز آسیب می زنند، اثرات جانبی اندکی دارند.

از آن جا که هردو دارو قبلا مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفته اند، محققان امیدوارند در طول سال آینده آزمایشات بالینی را آغاز کنند. اگر این شیوه درمانی موثر باشد می توان از آن برای درمان تمام سرطان هایی که با EGFR مرتبط هستند، از جمله سرطان مغز، سرطان کولون و سرطان سر و گردن بهره گرفت.

سرطان ریه متداول ترین علت مرگ و میر بر اثر سرطان در آمریکا محسوب می شود و بر اساس آمار مرکز ملی سرطان، در سال 2017 میلادی 26 درصد از موارد مرگ در اثر سرطان را به خود اختصاص داده است. 
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Clinical Investigation منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان