اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

2. مرداد 1398 - 11:27   |   کد مطلب: 31365
محسن جهانشیر با اشاره به لزوم اطلاع رسانی های صحیح و شفاف تصریح کرد: یکی از وظایف ما پیگیری مباحث فرهنگی و اجتماعی جوانان و سایر آحاد جامعه است و از رسانه ها می خواهم اگر نقصانی در این موضوع وجود دارد به ما اطلاع رسانی کنند.
اطلاع رسانی ها باید به موقع و شفاف باشد/ رسانه مشکلات و نواقص را اطلاع دهند

به گزارش صبح الوند،  اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات همدان با مدیرکل ورزش و جوانان و مدیر روابط عمومی و کارشناسان این حوزه پیرامون برنامه های هفته خبرنگار و حوزه اطلاع رسانی و ارتباطات دیدار و گفتگو کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان در این نشست گفت: روابط عمومی به عنوان بخشی از تشکیلات دستگاه های اجرایی در کنار رسانه ها نقش بسزایی در ارتقای سطح آگاهی جامعه دارند.
وی گفت: یکی از انتظاراتی که از رسانه ها می رود بررسی نقاط ضعف موجود در دستگاه اجرایی و انتقادات سازنده در این راستا است و ما در حوزه ورزش و جوانان از این موضوع استقبال می کنیم.
محسن جهانشیر با اشاره به لزوم اطلاع رسانی های صحیح و شفاف تصریح کرد: روابط عمومی با کمک رسانه ها به عنوان اهرمی دو سویه بین مردم و مسئولان باید بکوشند با شناسایی نقاط ضعف و قوت ارتباط بیش از پیش مردم و مسئولان را برقرار و حفظ کنند.
وی با انتقاد از ضعف اطلاع رسانی در برخی از دستگاههای اجرایی گفت: افزود: در حال حاضر اقدامات زیادی در کشور و استان انجام شده اما به درستی اطلاع رسانی نمی شود، دشمن فرصت طلب است و انگشت روی ضعف ما می گذارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان خواستار توجه رسانه ها به حوزه جوانان شد و افزود: همدان از استانهای برتر در حوزه مشارکت های اجتماعی جوانان است و از رسانه ها می خواهم همانند حوزه ورزش این حوزه حساس و آسیب پذیر را نیز حمایت کنند.
وی با بیان اینکه کار در حوزه فرهنگی و مشارکت های اجتماعی بسیار گسترده است، افزود: یکی از وظایف ما پیگیری مباحث فرهنگی و اجتماعی جوانان و سایر آحاد جامعه است و از رسانه ها می خواهم اگر نقصانی در این موضوع وجود دارد به ما اطلاع رسانی کنند.

اجرای برنامه های متنوع تفریحی و ورزشی در هفته خبرنگار

مدیرعامل خانه مطبوعات همدان نیز در ادامه این نشست گفت: حوزه ورزش و جوانان یکی از حوزه‌های پرچالش هستند و اتفاقات زیادی در آن رخ می‌دهد که خوشبختانه با تعامل سازنده ای که بین دستگاه ورزش و رسانه ها وجود داشته است هیچ گونه مشکلی حاشیه ای در این زمینه ایجاد نشده است.
مهرداد حمزه با تاکید به اینکه تعامل بین ورزش و جوانان و رسانه ها بسیار مطلوب است، گفت: مدیرروابط عمومی و کارشناسان این حوزه تعامل خوبی با رسانه‌ها داشته‌اند که امیدواریم این تعامل افزایش یابد.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های هفته خبرنگار افزود: از آن جا که خبرنگاران یک سال در عرصه اطلاع‌رسانی تلاش کرده و به دنبال رفع دغدغه‌های جامعه هستند، به منظور پاسداشت این زحمات، برنامه‌های روز خبرنگار در قالب یک هفته برگزار می‌شود.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان تدوین برنامه های تفریحی و ورزشی را یکی از اولویت های خانه مطبوعات در هفته خبرنگار دانست و افزود: همواره اداره کل ورزش و جوانان حمایت خوبی از برنامه های ورزشی در هفته خبرنگار داشته و امسال نیز با تعامل و حمایت این دستگاه دغدغه در حوزه مسابقات ورزشی نداریم.
وی ادامه داد: یکی از برنامه ها ما در حوزه ورزش برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی ویژه خبرنگاران است و امسال نیز این همایش برگزار می شود.
وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های مهیج و جذاب برای آقایان و بانوان خبرنگار از دیگر برنامه های خانه مطبوعات در هفته خبرنگار است .

مردم نیاز به نشاط دارند 

یدالله طاقتی احسن دیگر عضو خانه مطبوعات همدان نیز در این نشست با بیان اینکه مردم نیاز به نشاط دارند، تصریح کرد: امروزه با عصبیت کلامی و گفتاری درسطح جامعه رو‌به‌رو هستیم که می‌تواند زنگ خطری برای سلامت روانی جامعه محسوب شود وامروز تولید شادی برای مردم استان امری واجب و ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه ورزش همگانی باید در استان همدان گسترش یابد، تصریح کرد: باید مانند گذشته همایش های پیاده روی و امثال آن در شهر برگزار شود تا مردم جذب ورزش شده و از آسیب های اجتماعی به دور باشند.
یدالله طاقتی احسن با بیان اینکه استعداد و ظرفیت خوبی در بین جوانان استان همدان وجود دارد ، افزود: باید از این ظرفیت عظیم در جهت رشد ورزش استان استفاده شود تا شاهد درخشش و مدال آوری ورزشکاران همدانی در سایر میادین بین المللی و کشوری باشیم.

رسانه ها نیازمند حمایت هستند

دیگر عضو خانه مطبوعات همدان نیز با اشاره به اینکه همه ورزش استان نباید در تیم پاس خلاصه شود، گفت: رشته های پرمدالی در استان همدان وجود دارد که از سوی رسانه ها کمتر به این رشته ها توجه شده است.
سید صدرالدین موسوی با بیان اینکه رسانه ها نیازمند حمایت هستند، گفت: در شرایط فعلی اقتصادی فعالیت رسانه ای تخصصی و مجزا در حوزه ورزش امکان پذیر نیست.

توسعه گردشگری ورزشی در استان همدان

دیگر عضو خانه مطبوعات نیز در این مراسم افزود: استان‌همدان در بحث گردشگری ورزشی، بوم گردی و طبیعت‌گردی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی را دارد و می‌توان از ورزش به خوبی برای توسعه گردشگری استان بهره برد.
وی عنوان کرد: اداره کل ورزش و جوانان می‌تواند با اجرای مسابقات ورزشی نقش بسزایی در معرفی ظرفیت‌های ورزشی همدان ایفا کند.
مریم مقدم با تقدیر از پیگیری های مدیرکل ورزش و جوانان در حمایت از تیم های ورزشی گفت: خوشبختانه با حمایت و پیگیری های آقای جهانشیر شاهد پیشرفت و مدال آوری های خوبی در برخی از رشته های ورزشی همچون تنیس روی میز بوده ایم.

تعامل سازنده ورزش و جوانان و رسانه های استان همدان

مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان با اشاره به حمایت رسانه های استان از حوزه ورزش گفت: خوشبختانه تعامل خوبی بین روابط عمومی اداره کل و رسانه های استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه ارتباط با رسانه و مطبوعات در سایه تعامل باشد، ادامه داد: ما در پی ارتباط دوسویه و در تعامل بیشتر با خبرنگاران و رسانه‌ها هستیم.
حمدالله چاروسایی افزود: هیات های وزشی نسبت به فعال نمودن روابط عمومی های خود اقدام کرده اند و خوشبختانه امروز اکثر هیات های ورزشی دارای روابط عمومی هستند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان