اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

12. مرداد 1398 - 16:54   |   کد مطلب: 31498
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به وجود نسخ خطی ارزشمند در این استان گفت: این کتابها به دلیل نگهداری در شرایط غیر استاندارد می پوسند لذا به شدت نیازمند ساماندهی در کتابخانه های تخصصی هستند.
صبح الوند

به گزارش صبح الوند، مهرداد نادری فر روز شنبه در نشست اعضای انجمن کتابخانه های عمومی همدان اظهار داشت: نسخ خطی بسیاری در استان داریم که به صورت پراکنده و در اختیار برخی اداره ها و کسانی است که توان تخصصی نگهداری این کتابها را ندارند. 

وی نسخه های خطی را گنجینه و سرمایه ای بزرگ برای استان همدان دانست و گفت: این کتابها می توانند صنعت گردشگری همدان را متحول کند که از آن غافل  هستیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر این کتابهای قدیمی به دلیل نگهداری در شرایط غیر استاندارد در حال پوسیدن هستند و یا به صورت قاچاقی از کشور خارج می شوند که در هر دو صورت از دست رفته و برای همیشه باید افسوس آنها را بخوریم.

نادری فر با تاکید برحفظ و حراست اصولی و علمی از آثار ارزشمند استان افزود: همدان به شدت نیازمند کتابخانه و مرکز نگهداری تخصصی نسخ خطی است و متولیان در این زمینه پیشقدم شوند.

ایرنا

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان