اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. فروردين 1400 - 9:00   |   کد مطلب: 34890
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: : در حوزه های مختلف باغبانی و صنایع تبدیلی و دام و طیور و شیلات ظرفیت ها شناسایی شده اند و واحدهایی که بالای 60 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در حال ساخت هستند پشتیبانی می شوند تا هر چه سریعتر آماده به کار شوند.

به گزارش صبح الوند، منصور رضوانی جلال رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: از همان ابتدای سال و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری سال تولید پشتیبانی ها و رفع موانع نامگذاری شد در استانداری جلسه ای برگزار شد . 

وی افزود: قرار است طرح هایی که در واقع نیمه تمام هستند احیا شوند و طرح هایی که فعال هستند و با ظرفیت ناقص کار می کنند شناسایی شوند. 

رضوانی جلال ادامه داد: سرمایه گذاری های جدید باید در جاهایی که نیاز است انجام شود  و هر کدام از کارهای تولیدی باید موانع آنها شناسایی و پشتیبانی از آنها صورت گیرد. 

وی افزود: در حوزه های مختلف باغبانی و صنایع تبدیلی و دام و طیور و شیلات ظرفیت ها شناسایی شده اند و واحدهایی که بالای 60 تا 80 درصد در حال ساخت هستند پشتیبانی می شوند تا هر چه سریعتر آماده به کار شوند. 

انتهای پیام/ آ

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان