اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

1. ارديبهشت 1400 - 7:45   |   کد مطلب: 34958
فرمانده سپاه ناحیه همدان از اجرای دوباره طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت و در ماه مبارک رمضان در قالب این طرح ، در دو نوبت اجرای رزمایش کمک های مومنانه را خواهیم داشت .

به گزارش صبح الوند، فرمانده سپاه ناحیه همدان در گفتگو با خبرنگار صبح الوند اظهار داشت : ما در سپاه ناحیه همدان همزمان با سراسر کشور،  مرحله اول طرح شهید سلیمانی را از آذر ماه سال گذشته با همکاری شبکه بهداشت آغاز کردیم و بسیجیان شرکت کننده در این طرح‌را در تیم های نظارتی حمایتی و مراقبتی سازماندهی نمودیم ، که تیم های مراقبتی در پایگاههای بهداشت، خانه های سلامت و مراکز درمانی مستقر شدند، تیم های نظارتی با همکاری فرمانداری، اتاق اصناف، شبکه بهداشت و عزیزان انتظامی نظارت ها را بر مراکز و اجتماعات انجام دادند و تیم های حمایتی نیز در قالب گروه های جهادی و بسته های کمک مومنانه فعالیت داشتند.

علی بقایی افزود: با توجه به اوج گیری ویروس کرونا در سطح شهرستان و استان این تیم ها یک بار دیگر کار خود را آغاز نموده اند و با قوت در حال اجرای ماموریت های خود می باشند .

وی خاطر نشان کرد: از مردم عزیزمان درخواست داریم همکاری‌های لازم را با این تیم ها داشته باشند و همچنین مراقبت های لازم را انجام دهند، از اجتماعات و دورهمی ها پرهیز نمایند، تا انشالله به زودی زود کشور ما از بیماری همه گیر کرونا خلاصی یابد . 

وی همچنین گفت: درخواست دیگر ما این است که به جهت ممنوعیت هایی که امسال وجود دارد و امکان افطاری دادن نیست لذا عزیزان با نیت خیرخواهانه کمک‌های خالصانه خودشان را در اختیار گروههای جهادی و مجموعه پایگاههای بسیج قرار دهند تا به نیت بانیان، کمک‌های مومنانه را به افراد نیازمند تهیه و توزیع کنیم.

بقایی گفت: ما در سال گذشته بیش از  ۴۰ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان توزیع کردیم و امسال نیز همین برنامه را خواهیم داشت و تاکنون ۱۴۶۰ بسته تهیه و توزیع شده و در نظر داریم در نیمه ماه مبارک رمضان، همزمان با میلاد باسعادت کریمه اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام و عید سعید فطر این برنامه را داسته باشیم .

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان