اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

4. خرداد 1400 - 8:44   |   کد مطلب: 35090
بازیکنان پرسپولیس بعد از حمله به اتوبوس این تیم صحبت کردند.

به گزارش صبح الوند، بازی ذوب‌آهن و پرسپولیس امروز در ورزشگاه فولادشهر برگزار می‌شود. به هنگام عزیمت اتوبوس پرسپولیس به ورزشگاه عده‌ای تماشاگرنما با نارنجک به اتوبوس پرسپولیس در مسیر فولادشهر حمله کردند و باعث شکستن شیشه و آسیب به اتوبوس شدند. بازیکنان پرسپولیس پس از رسیدن به فولادشهر در این باره صحبت کردند.

 
*عبدی: هنوز تنم می‌لرزد
مهدی عبدی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درباره برخورد نارنجک به اتوبوس پرسپولیس در مسیر ورزشگاه فولادشهر، اظهار داشت: خیلی بد اتوبوس را زدند. هنوز تنم می‌لرزد. شیشه‌های اتوبوس شکست. واقعاً شرایط وحشتناکی داشتیم.
 
*آقایی: این مسائل انگیزه ما را بیشتر می‌کند
سعید آقایی مدافع چپ پرسپولیس همچنین در این مورد تصریح کرد: اتوبوس را زدند و خدا را شکر که کسی آسیب ندید. این مسائل انگیزه ما را بیشتر می‌کند تا بازی‌ها را پشت سر هم ببریم.
 
*رادوشوویچ: این فوتبال است جنگ نیست
رادووشویچ بعد از پرتاب نارنجک به سمت اتوبوس پرسپولیس قبل از ورود به ورزشگاه گفت: پرسپولیس مشکلی ندارد که بازی کنید. این جنگ نیست! بروید در میدان فوتبال بازی کنید. این پرتاب نارنجک‌ها خیلی خطرناک بود.
 
*مطهری: یکسری آدم‌های معلوم الحال نارنجک زدند
همچنین حمید مطهری هم در واکنش به پرتاب نارنجک به سمت اتوبوس پرسپولیس گفت: یکسری آدم‌های معلوم الحال بالای پل در مسیر ایستاده بودند. اتوبوس با سرعت می‌رفت که این نارنجک‌های وحشتناک را پرتاب کردند. خدا را شکر که راننده ‌ها خیلی هنرمند بودند که توانست اتوبوس را کنترل کند اگر اتوبوس‌ها خوب کنترل نشده بود امکان چپ شدن اتوبوس بود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان