اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

13. خرداد 1400 - 9:55   |   کد مطلب: 35128
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد که در دولت آینده به فساد و رانت در کشور خاتمه می‌دهیم.

به گزارش صبح الوند،  حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رییسی چهارشنبه‌شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره وضعیت پرداخت یارانه ها گفت: یارانه ها باید برابر قانون و عادلانه پرداخت شود از مهم‌ترین محورها در دستور کار دولت ما پرداخت یارانه به صورت عادلانه است.

وی افزود: از یارانه های پنهان، افراد خاصی بهره مند می‌شوند در حالی که همه خانواده‌ها خودرو ندارند بعضی خانواده‌ها چند خودرو دارند، از محورهای مهم ما احساس عدالت مردم نه در لفظ بلکه در عمل و اختصاص همه ظرفیت‌های کشور برای همه مردم است.

وی ادامه داد: درصدی از این صندوق خزانه دوم دولت باید ۳۵درصد به ارتقای بهره وری تولید اختصاص یابد، اما بخشی که باید به تولید اختصاص یابد در اختیار تولید نیست و بنای ما در اختیار تولید قرار دادن این ۳۵ درصد است.

او گفت: دخل و خرج یارانه باید شفاف باشد و ما به شفاف سازی در دولت عقیده داریم و دولت باید در پشت ویترین باشد و مردم و نخبگان در جریان باشند.

رئیسی گفت: برنامه ما راه اندازی سامانه هوشمند مالیاتی است تا تمام داده‌ها به این سامانه داده شود و فعالیت‌های اقتصادی شفاف و روند کار اقتصادی روشن شود و از فرار مالیاتی جلوگیری شود و این سامانه هوشمند یک عدالت مالیاتی را اجرا کند و تا سامانه مالیاتی اجرا نشود دچار مشکلات زیادی خواهیم بود.

وی ادامه داد: به میزان مالیات دریافتی فرار مالیاتی داریم و بحث من مربوط به شغل هایی است که بیشترین درآمد و کمترین پرداخت مالیات را دارد. اخیرا دولت مواردی را به قوه قضائیه از فرارهای مالیاتی کلان فرستاده بود.

رئیسی اظهار کرد: باید سازو کار را به نحوی تنطیم کنیم که فرار مالیاتی به صفر برسد. چرا یک کارمند  قبل از دریافت حقوق مالیات پرداخت می‌کند ولی افرادی که میلیاردی درآمد دارند مالیات پرداخت نمی‌کنند؟

او گفت: عدم اشراف دولت در پول و کالا باعث شد آنچه نباید واقع بشود واقع شد و آنچه باید واقع شود واقع نشد.

وی افزود: از کارهای اولیه دولت ایجاد اشتغال است و اولین راه افزایش تولید است و رشد اقتصادی ۵درصدی می تواند برای جوانان اشتغال ایجاد کند. ما می توانیم با افزایش تولید صادرات غیر نفتی‌مان را به ۲برابر افزایش دهیم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان