به گزارش صبح الوند، علیرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت شیر پگاه همدان، با اشاره به تعهدات این مجموعه، تأکید کرد: پگاه همدان علاوه بر تأمین شیر مدارس استان همدان، وظیفه تأمین شیر دانشآموزان استانهای کرمانشاه و کردستان را نیز بر عهده گرفته است.
وی تصریح کرد:طبق برنامه، تا پایان اسفندماه حدود ۱۳ میلیون پاکت شیر در قالب طرح شیر مدارس تولید و توزیع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه همدان بر حساسیتهای کیفی در تولید فرآوردههای لبنی تأکید کرد و توضیح داد که در آزمایشگاه کارخانه، تمامی آزمونهای کنترل کیفی بر روی شیر خام انجام میشود. در صورتی که کیفیت شیر دریافتی پایین باشد یا نشانهای از تقلب وجود داشته باشد، محموله فوراً برگشت داده میشود و این روند تا تکمیل مراحل آزمایشهای شیمیایی ادامه دارد.
وی همچنین بر اهمیت فرآیندهای بهداشتی تأکید کرد و عرضه شیر خام بهصورت فلهای را که سالهاست در بسیاری از کشورها مانند هند ممنوع شده، عامل افزایش بیماریهای مشترک بین انسان و دام دانست.
بختیاری اشاره کرد که شیر خام از دو منبع مراکز جمعآوری در روستاها و دامداریهای صنعتی تأمین میشود.
وی بیان کرد: کیفیت شیر روستایی معمولاً به دلیل بالاتر بودن بار میکروبی و رعایت کمتر نکات بهداشتی، پایینتر است و در مواردی منجر به برگشت محمولهها میشود؛ هرچند میزان برگشتپذیری شیر متغیر و بالا نیست.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه همدان در مورد ذهنیت اشتباه در جامعه درباره ماندگاری بالای محصولات، توضیح داد: نور و اکسیژن دو عامل اصلی فساد مواد غذایی هستند.
وی افزود، ماندگاری محصولات درازمدت مانند بیسکویت (حتی تا شش ماه) به دلیل بستهبندی صحیح و عدم نفوذ نور و اکسیژن است، نه افزودن مواد نگهدارنده.
بختیاری به وضعیت مالی شرکت اشاره کرد و اعلام کرد که در ۶ ماه نخست سال جاری، حدود ۵۶۰ میلیارد تومان به دامداران پرداخت شده است و پرداختها بهطور هفتگی بین ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان بابت خرید شیر خام ادامه دارد. با این وجود، طلب مجموعه از بازار نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان است که این امر فشار زیادی بر سرمایه در گردش شرکت وارد کرده است.
وی تأمین نقدینگی و پرداخت بهموقع هزینههای جاری دامداریها را مهمترین دغدغه امروز صنعت لبنیات دانست و ابراز امیدواری کرد که این مشکلات با همراهی دولت و اتحادیهها برطرف شود.
انتهای خبر/
دیدگاه شما