اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

9. اسفند 1393 - 9:21   |   کد مطلب: 10067
فرمانده انتظامي شهرستان همدان گفت: با اقدام به موقع ماموران يگان فوريت هاي 110 شهرستان همدان يك نفر از اراذل و اوباش مست منطقه جاده مزدقينه اين شهر دستگير و روانه مراجع قضايي شد.

به گزارش صبح الوند، سرهنگ رسول مرادي فرمانده انتظامي شهرستان همدان گفت: روز گذشته در پي خبري از مرکز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر عربده كشي و قدرت نمايي يكي از اراذل و اوباش سبب رعب و وحشت شهروندان حاضر در اين منطقه شده بود، ماموران يگان فوريت هاي 110 شهرستان همدان رسيدگي به اين موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.

وی اظهار کرد: پس از حضور ماموران در محل، طي يك اقدام ضربتي با استفاده از شگردهاي خاص پليسي اين شرور كه در حال عربده كشي و استفاده از الفاظ و حركات نامتعارف بود دستگير شد.

فرمانده انتظامي شهرستان همدان با اشاره به اينكه اين متهم به كلانتري 14 تحويل تا اقدامات قانوني در خصوص وي به عمل آيد، افزود: اين اقدام به موقع ماموران و بازداشت اين مخل نظم و امنيت عمومي در کمتر از يك ساعت تشکر و قدرداني شهروندان را در پي داشت.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان