اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

12. اسفند 1393 - 19:00   |   کد مطلب: 10145
مذاکرات فرسایشی هسته ای ایران و کشورهای مدعی به روزهای پایانی نزدیک می شود اظهارات متناقض آمریکا و متحدانش امید ها برای دستیابی به نتیجه برد-برد را کمرنگ تر از همیشه کرده است .

به گزارش صبح الوند به نقل از پایگاه خبری مغرب، مذاکرات فرسایشی هسته ای ایران و کشورهای مدعی به روزهای پایانی نزدیک می شود اظهارات متناقض آمریکا و متحدانش امید ها برای دستیابی به نتیجه برد-برد را کمرنگ تر از همیشه کرده است .

به گزارش گروه بین الملل پایگاه خبری مغرب، مذاکرات هسته ای ایران و مدعیانش از شمارش مراحل گذشته است و به صورت هفته ای دیدارهای دو جانبه و چند جانبه بین طرفین برگزار می گردد .

در روزهای آغازین دولت یازدهم و پس از چند دور مذاکره ، حسن روحانی رییس جمهور ایران اسلامی با شعف اعلام کرد که تحریم ها ترک برداشته است .

آنچه که مانور تبلیغاتی گسترده ای از سوی همفکران رییس دولت تدبیر و امید روی موضوع انجام شد، از سوی مردم با شک و تردید همراه بود زیرا چرخش ناگهانی دشمنان یک ملت ،تنها پس از چند جلسه مذاکره، روند معمول و طبیعی به نظر نمی رسید .

چرا ساختمان تحریم ها ترک برنداشت ؟

همانگونه هم شد و خوشبینی زایدالوصف روحانی و مرد همیشه خندان دستگاه دیپلماسی چندان طول نکشید و واقعیت آشکار شد و در مدت این یکسال و اندی گذشته نه تنها ساختمان تحریم ها ترک برنداشته بلکه در موارد متعددی تحریم های جدیدی توسط شرکت های آمریکایی و اروپایی بر آن افزوده شده است .

به هر روی به پایان زمان تعیین شده در باب مذاکرات هسته ای می رسیم و سیگنال های دریافتی از غرب همان هایی است که مردم دشمن شناس ایران اسلامی انتظار دارند ، برخلاف تصور دولت یازدهم که تمام امید خود را به تدبیر مدعیان حق هسته ای ایران برای لغو تحریم ها و گشایش های احتمالی بسته است .

«اجازه بدهید درباره این مساله شفاف حرف بزنم. هیچ معامله بزرگی با ایران وجود ندارد. مذاکرات تنها درباره برنامه هسته‌ای آن‌ها (ایران) است. ما کاملا در جریان مسائلی که در منطقه خاورمیانه می‌گذرد، هستیم. تمام تحریم‌های ما علیه ایران درباره حمایت از تروریسم باقی می‌ماند؛ تمام تحریم‌های حقوق بشری باقی می‌ماند؛ تمام نگرانی‌ها درباره بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه باقی می‌ماند و این مساله برای یک زمان بسیار بسیار طولانی باقی می‌ماند.»

این جملات اظهارات شفاف وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا در باب موضوع هسته ای ایران است که به قول خودش به صورت شفاف بیان نموده است .

اظهاراتی که خوی استعمارگری و کدخدامنشی آمریکا و متحدانش را فریاد می زند و انتظار تحول اینگونه دولت های زورگویی در طول یکسال و چند جلسه مذاکره خیال خامی است که نمی توان به آن امید داشت .

در روزهای اخیر مذاکرات بر محور تحریم ها متمرکز شده است و خواسته ایران لغو یکباره همه تحریم های ظالمانه طرف آمریکایی-اروپایی است که تحقق آن قدری محال به نظر می آید .

البته به دلیل پنهان کاری و مخفی نگه داشتن محتوای مذاکرات توسط دولت یازدهم ، نظر قطعی در این باره سخت است اما از اظهارنظرهای پس از نشست های هسته ای مشخص می شود که طرف آمریکایی-اروپایی ایران اسلامی خیال چنین حرکتی را هم در سر ندارد .

شب گذشته سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری به صراحت اظهار داشت : «سناریویی که تحریم ها فورا برداشته شود در چشم انداز کاخ سفید قرار ندارد.»

اینگونه اظهارات شفاف حساب دولت یازدهم با خود را روشن می کند زیرا ملت ایران اسلامی از همان ابتدای مذاکرات خوی خصمانه آمریکا را مانع رسیدن به هر توافقی می دانستند .

تحریم هایی که از نظر آمریکا قابل تغییر نیستند کدام است ؟

باید توجه داشت تحریم‌های یکجانبه امریکا علیه ایران به دو مرجع باز می‌گردد.
یک) تحریم‌هایی که از سوی رئیس جمهوری امریکا اعمال می‌شود و به فرمان‌های اجرایی دولت امریکا علیه ایران مشهور است.
دو) قوانین مصوب کنگره است.

اینگونه است که دولت باراک اوباما توانایی برداشتن یکجای تحریم ها را ندارد ، حتی اگر به فرض محال بخواهد .

کنگره آمریکا خواهان نابودی ایران است و هم اکنون هم اکثریت به دست مخالفان دولت اوباما است ، همان هایی که هفته گذشته اوباما را به کم کردن اقتدار آمریکا در دنیا متهم کردند !

نمایندگانی با خصوصیات اینچنینی که در برهه ای از زمان شعار انتخاباتی کاندیدای مورد نظرشان جنگ مستقیم با ایران اسلامی بود، قطعا زیر بار توافقی اینچنینی نخواهد رفت .

برهمین اساس تحریمهای نفتی و البته تحریم های بانکی که به عنوان شیرازه اصلی تحریم ها شناخته می شود، با وجود هرگونه توافقی با قوت خود پابرجاست و لغو یکباره ای ندارد .

این تحریم ها در راستای ادعای واهی آمریکایی ها مبنی بر نقض حقوق بشر و مبارزه با تروریسم علیه ایران وضع شده است و همانگونه که وندی شرمن تاکید کرد، مذاکرات فقط برای لغو تحریم های هسته ای است .

این موضوع باعث می شود ایران با وجود دادن امتیازات گسترده در بازه زمانی طولانی، تحریم های اصلی را در برابر خود ببیند و عملا اتفاق خاصی نیفد و به قول معروف نقد را بدهیم و نسیه را بگیریم .

چه باید کرد ؟

مذاکرات هسته ای ایران و مزدوران جهانی هر نتیجه ای داشته باشد ، نسخه شفابخش ایران اسلامی را باید در بیانات بی بدیل رهبر انقلاب جستجو کرد، آنجا که ایشان فرمودند : « در لابه لای این مشکلات، در وسط این خارها، گام های استوار و همت ها و تصمیم هایی هم وجود دارد که بناست از وسط این خارها عبور کند وخودش را به آن نقطه ی مورد نظر برساند؛ وضع کشور الان اینجوری است.»

اقتصاد مقاومتی تحقق همان اهدافی است که دشمنان ایران اسلامی هزینه ها و نقشه های بی شماری برای شکست آن اجرایی نموده اند و امروز مردم اهمیت آن را درک نموده اند و منتظر تدبیر داخلی دولتی ها هستند، زیرا مطمئنا سرنوشت ایران اسلامی در دست ملت است و نه برداشته شدن تحریم ها .

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان