اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. اسفند 1393 - 6:44   |   کد مطلب: 10422
فوتبال همدان در روزهای پایانی سال با خبری تامل برانگیز روبرو شده است.

به گزارش صبح الوند به نقل از ایسنا، هیات فوتبال استان همدان سیزدهم دی ماه سال 93 در نامه ای رسمی از فدراسیون فوتبال درخواست اجازه فروش امتیاز تیم الوند را داده است!

این در حالیست که طبق بررسی ها تیم الوند نهم دی ماه به هیات فوتبال واگذار شده بود.

اما جالب تر اینکه از پایتخت نشینان خبر رسیده که فدراسیون با این درخواست هیات فوتبال موافقت کرده و حالا باید دید کسانی که سنگ ماندگاری الوند را مدام بر سینه می زدند آیا وجدانشان می‌پذیرد این تیم را به فروش برسانند؟

تیمی که هم اکنون تحت مالکیت ناصر قره‌باغی است و در صورت اقدام فروش فوتبال همدان آبستن حواشی تازه خواهد شد.

در شرایطی که ایسنا با در دست داشتن اسناد رسمی این خبر تکان دهنده را به بیرون درز می‌دهد "محمد عیوقیان" رئیس هیات فوتبال استان همدان در پاسخ به خبرنگار ورزشی ایسنا درخصوص این اقدام هیات فوتبال در کمال ناباوری اظهار بی اطلاعی می‌کند و بدتر اینکه پای نامه ارسال شده از سوی هیات فوتبال به فدراسیون امضای عیوقیان به چشم می‌خورد!

حال باید دید فرافکنی آقایان تا کجا ادامه خواهد داشت؟

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان