اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

3. فروردين 1394 - 8:31   |   کد مطلب: 10478
فرمانده سپاه ناحيه همدان گفت: پيش‌بيني مي‌شود از حوزه‌هاي بسیج محلات سپاه ناحيه همدان نیز در ايام نوروز بيش از یک هزار نفر به اين مناطق اعزام شوند.

به گزارش صبح الوند، سرهنگ پاسدار حسن برزگر فرمانده سپاه ناحيه همدان با اشاره به تاثیر گزاری اردوهای راهیان نور در بین اقشار مختلف جامعه، گفت: اگر كسي گمان كند كه جنگ پايان يافته خيال باطل و عبثي است چراكه دشمن با جنگ نرم و رسانه‌اي وارد معركه شده است.

وی با بیان اینکه بايد خاكريزهاي خود را مقتضاي اين جبهه بنا كنيم، اظهار کرد: اردوهاي راهيان نور در راستاي اين راهبرد است.

فرمانده سپاه ناحيه همدان با اشاره به استقبال خوب جوانان از اردوهای راهیان نور افزود: استقبال خانواده‌ها نیز از این اردوها قابل توجه بوده است.

وي با تاكيد بر اينكه برنامه‌هاي اجرا شده در اردوهاي راهيان نور براي تقويت بنيه معنوي و فكري جوانان موثر است، گفت: از ابتداي سال جاری تاكنون بيش از 6 هزار نفر ثبت‌نام كرده‌اند و پيش‌بيني مي‌شود از حوزه‌هاي بسیج محلات سپاه ناحيه همدان در ايام نوروز نیز بيش از یک هزار نفر به اين مناطق اعزام شوند.

برزگر اظهار كرد: امسال 5 هزار و 700 نفر از دانش‌آموزان خواهر و برادر از مناطقي مثل شلمچه، طلائيه، هويزه، يادمان شهداي قراويز، مرصاد و... بازدید كرده‌اند.

وی افزود: اعزام‌هاي امسال رشد خوبي داشته‌اند كه در اين ميان جوانان گوي سبقت را از بقيه ربوده‌اند و هر چه به آخر سال و تعطيلات نوروز نزدیک‌تر مي‌شود تقاضا براي اعزام بیشتر مي‌شود.

فرمانده سپاه ناحيه همدان گفت: با توجه به ظرفيت بالاي راهيان نور كه اغلب آن را جوانان عاشق فرهنگ ايثار و شهادت تشكيل مي‌دهند اين انتظار مي‌رود كه تمام دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي شهرستان، ما را در اين مهم ياري كنند و خود نيز بتوانند از ظرفيت‌هاي آموزشي و فراگير و انتقال تجارب مفيد در اين كاروان‌ها استفاده كنند.

وی اظهار کرد: خادميني كه به همراه كاروان‌هاي راهيان نور اعزام مي‌شوند حدود 40 نفر از مسئولين اتوبوسي، فرهنگي، پشتيباني، گروه هاي امدادي، مداح، مبلغ و راوي هستند.

برزگر در ادامه با اشاره به افزايش 10 الي 15 درصدي استقبال اقشار مختلف افزود: بيشتر اين افراد جنگ و جبهه را نديده‌اند و مي‌خواهند جاودانه حماسه‌هاي ماندگار رزمندگان خود را ببينند و رشادت‌های آنان را در زندگی خود تمرین کنند.

وی گفت: بسيج دارای ظرفيت بالقوه و پرتواني است كه در دستان نظام اسلامي براي پيشبرد اهداف عاليه نظام است و برگزاري راهيان نور تنها بخشي از توانايي‌هاي بسيج را نشان مي‌دهد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان