اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. فروردين 1394 - 15:57   |   کد مطلب: 10749
تداوم  بارش رحمت الهی در همدان موجب آبگرفتگی برخی معابر شهری و کندی عبور و مرور وسایل نقلیه و شهروندان شد.

به گزارش خبرنگار صبح الوند، شدت بارش رحمت الهی در همدان که از بامداد امروز آغاز شده، باعث آبگرفتگی در برخی معابر همدان شده است.

با توجه به این اتفاق مأموران زحمتکش شهرداری در نقاطی از شهر که دچار آبگرفتگی شده‌اند، در حال رفع مشکل تردد شهروندان و خودروها هستند.

بخش قابل توجهی از این آبگرفتگی‌ها ناشی از زباله‌هایی است که برخی از شهروندان عزیز و کسبه محترم داخل نهرها و جوی‌های آب ریخته‌اند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان هم گفت: آسمان استان همدان تا دو روز آینده نیمه ابری تا ابری همراه با رگبار و رعد و برق و در ساعاتی وزش باد را نیز در استان شاهد خواهیم بود.

نادر پیرتاج با اشاره به بارش بیش از 11 میلی متر باران در شهر همدان، اظهار کرد: امیدواریم روند بارش رحمت الهی در فصل بهار ادامه داشته باشد تا کمبود بارش ها در فصل زمستان جبران شود.

 

 

 

 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان