به گزارش صبح الوند، در حالی که افزایش 50 درصدی قیمت نان در کلان شهر همدان با هدف بهبود کیفیت این ماده غذایی مهم صورت گرفت اما همچنان نان در برخی مناطق شهر بی کیفیت تر از گذشته به مردم عرضه می شود.
کیفیت پایین نان سنگک و بربری باعث نارضایتی برخی از مردم همدان شده است و مردم، نان های خرید شده از نانوایی ها را عمدتا غیرقابل استفاده می دانند.
اسلامی که برای خرید نان سنگک در صف نان ایستاده است، گفت: نان سنگک پخته شده از سوی نانوایی محل بدون هیچگونه تغییری در اندازه و کیفیت به مردم فروخته می شود.
وی از افزایش 50 درصدی قیمت نان در همدان انتقاد کرد و افزود: با این کار تنها مردم ضرر می کنند.
قراگوزلو یکی دیگر از شهروندان همدانی با گلایه از افزایش قیمت نان در همدان گفت: نان عرضه شده به مردم سوخته و خمیر است و پس از بردن نان به خانه کیفیت نان به فاصله چند ساعت پس ازپخت بسیار افت می کند.
وی اظهار کرد: در برخی موارد کاهش حجم نان پختخ شده زمینه نارضایتی مردم و مشاجره آنها با نانوایان را فراهم کرده است.
وقتی خبرنگار ما به سراغ شاطر محترم نانوایی مذکور رفت وی گفت: مقصر بی کیفیتی نان ما نیستیم! آرد خراب است.
یکی از مشتریان منتظر در صف نانوایی به خبرنگار ما گفت: دلیلی اصلی بی کیفیت بودن نان همدان عدم نظارت مستمر بر کار نانوایی ها است.
وی افزود: اگر مسئولان نظارت خود را بر نانواییها بیشتر و پیوسته کنند، شاید نان بهتری به دست مردم برسد.
خانم یوسفی هم گفت: هر چند بازرسی مسئولان مربوطه هیچ گاه از چند روز بیشتر نبوده و تا اوضاع کمی بهتر مشود مسئولان نظارت را جمع می کنند و باز به قول معروف همان کاسه و همان آش می شود.
در پایان امیدواریم مسئولان محترم فکری به حال کیفیت نان در همدان کرده و نتیجه پیگیری های خود را به مردم اطلاع رسانی کنند.
دیدگاه شما