به گزارش صبح الوند، سرهنگ رسول مرادی فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: صبح روز 21 اردیبهشت سالجاری حدود ساعت 11 وقوع یک فقره مرگ مشکوک پسر جوان 23 ساله به مرکز پلیس 110 گزارش شد و ماموران بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند.
وی اظهار کرد: بر اساس بررسی های به عمل آمده مرگ این جوان مشکوک بوده و برای بررسی های بیشتر به پزشکی قانونی ارجاع داده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان همدان افزود: احتمال دارد این جوان به بیماری غش مبتلا بوده و سرش با آسفالت برخورد کرده و در نهایت به علت خونریزی مغزی فوت کرده است.
وی گفت: یک احتمال دیگر نیز وجود دارد که خودرویی با این جوان برخورد کرده و سر این جوان با آسفالت برخورد کرده و به علت خونریزی مغزی فوت کرده است.
مرادی اظهار کرد: تحقیقات پلیس در این زمینه ادامه دارد و در صورتیکه پزشکی قانونی نتیجه بررسی را برخورد خودرو با شخص اعلام کند تحقیقات به طور جدی انجام می شود.
وی افزود: تا نتیجه از طرف پزشکی قانونی اعلام نشود نمی توان راجع به این نوع مرگ اظهار نظری کرد.
منبع: ایسنا
دیدگاه شما