اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

4. شهريور 1392 - 19:25   |   کد مطلب: 1413
کارگیری یکی از امین‌ترین نیروها از سوی رئیس جمهور در فیلتر اصلی گزینش نیروها و مدیران دولت، نشان از توانایی و چیرگی وی بر این حیطه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند، رئیس جمهور امنیتی معاونت امنیتی تشکیل می‌دهد؛ این خبری است که روز گذشته از سوی یک نماینده مجلس مطرح شد.

حسن روحانی که ید طولایی در کارهای امنیتی دارد حالا علاقه دارد که در کنار دست دفتر خود معاونتی تأسیس کند که صبغه امنیتی داشته باشد و پاسخی به دغدغه‌های وی در حوزه امنیت باشد؛ هر چند که در ایام بررسی صلاحیت وزرا در مجلس هم خبر تشکیل چنین معاونتی از سوی یکی از نمایندگان مطرح شد.

بر اساس خبرها، از وظایف معاونت امنیتی تأيید صلاحیت استانداران، فرمانداران و دیگر مدیران اجرایی در کشور است که به عقیده دولتی‌ها با انجام این کار، فشار ذینفوذان برای انتصاب مدیران به دولت از روی وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور و امور خارجه برداشته می‌شود. روحانی اما برابر همین خبر گزینه بسیار مناسبی را هم برای راهبری این معاونت برگزیده است. علی یونسی نهاوندی یکی از نزدیکترین چهره‌ها به رئیس جمهور بوده و پیشینه‌ای همانند روحانی داشته است. داشتن 4 سال سابقه صدارت در امنیتی‌ترین وزارتخانه او را در شناخت چم و خم‌های حوزه‌های مدیریتی و حاکمیتی، خبره کرده است کما اینکه سابقه او قبل از وزارت اطلاعات بازهم به نهادهای قضايی برمی‌گردد که کما بیش با این حوزه‌ها مرتبط بوده است.
به عبارت دیگر بکارگیری یکی از امین‌ترین نیروها از سوی رئیس جمهور در فیلتر اصلی گزینش نیروها و مدیران دولت، نشان از توانایی و چیرگی وی بر این حیطه است.
روحانی؛ شیخ یونسی که در لیست اولیه کابینه به عنوان گزینه وزارت کشور مطرح بود را در نهایت ترجیح داد که در کنار خود نگه دارد تا از وی هم در مقام مشاوره و هم در یکی از حساس‌ترین معاونت‌های ریاست جمهوری بهره بگیرد.
حالا اگر گفته‌های پیرمؤذن نماینده اردبیل را ملاک قرار دهیم باید منتظر ماند تا پای نمایندگان مجلس به این معاونت باز شود. هر چه باشد این روزها مجلسی‌ها تب تندی برای گزینش استانداران حوزه‌های انتخابیه خود دارند و این تب می‌تواند آرامش را از وزارت کشور و باقی وزارتخانه‌های مربوط در این امر بگیرد. این دغدغه دقیقا یکی از علل تشکیل معاونت امنیتی ریاست جمهوری بوده است. گویی روحانی در همان آغاز، پیش‌بینی این را کرده بود که به محض انتخاب وزرا، فشار مجلس در گزینش مدیران آغاز می‌شود.
کمال‌الدین پیرمؤذن شکل‌گیری معاونت سیاسی امنیتی جمهوری را برای کاهش سهم‌خواهی‌ها و فشارها روی وزارت کشور و وزارت امور خارجه دانسته و گفته است: با عبور مدیران جدید از این فیلتر، جلوی مفاسد اقتصادی گرفته می‌شود؛ فیلتری که پیرمؤذن از آن نام برده همان یونسی و تشکیلات زیر نظر اوست تا از این به بعد یک پای انتخاب استانداران، فرمانداران و شهرداران؛ مهره همدانی دولت باشد.
این نماینده مجلس این معاونت را مقوم و مکمل وزارتخانه‌های سیاسی، اطلاعاتی و امنیتی دانسته است. پیرمؤذن تأکید کرده اگر مدیران با حساسیت بیشتر در سطح معاونان وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها از فیلتر معاونت سیاسی امنیتی رئیس جمهور عبور کنند، جلوی ویژه‌خواری‌ها، اختلاس‌ها و مفاسد اقتصادی گرفته خواهد شد.
این نماینده اصلاح‌طلب مجلس، معاونت سیاسی امنیتی ریاست جمهوری را چشم بینای نهاد ریاست جمهوری خوانده و گفته است: این معاونت مشرف به عملکرد مسئولان خواهد بود.
به گفته پیرمؤذن انتخاب استانداران از سوی کمیته‌ای 3 نفره صورت می‌گیرد که شامل اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، یونسی معاون سیاسی امنیتی رئیس جمهور و رحمانی‌فضلی وزیر کشور خواهد بود که به عنوان افرادی باکفایت و شجاع، به منظور انتخاب استانداران از رشد انسان‌های بی‌کفایت در استان‌ها جلوگیری می‌کنند./همدان پیام

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان