اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

16. شهريور 1392 - 6:08   |   کد مطلب: 1641
افرادی که اقدام به فروش تلفن همراه تقلبی به شهروندان کرده بودند، در اراک دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، به دنبال طرح شکایت تعدادی از شهروندان از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر فروش گوشی های تقلبی تلفن همراه در برخی مراکز خرید و فروش این وسایل در اراک، بررسی موضوع در دستورکار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

ماموران تحقیقات خود در این زمینه را آغاز کرده و با تمرکز بر مراکز خرید تلفن همراه سرانجام دو تن را که ظاهرشان با مشخصات اعلامی از سوی مالباختگان تطبیق داشت رویت کرده و اقداماتشان را تحت نظر گرفتند.

در ادامه عوامل انتظامی پس از مشاهده حرکات مشکوک دو متهم آنان را درحال انجام معامله دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

 سرهنگ رضا احمدی - رییس پلیس آگاهی استان مرکزی دراین‌باره گفت: متهمان با خرید گوشی‌های تلفن همراه از تهران اقدام به توزیع آنها در اراک می‌کردند که پس از اعتراف به اتهام خود و تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شدند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان