اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

19. دى 1399 - 14:57   |   کد مطلب: 1729
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای فاز اول بهسازی در 28 روستای شهرستان تویسرکان، بر ضرورت تسریع در روند توسعه و بهسازی روستاها تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صبح الوند از تویسرکان، محمد‌مهدی مفتح در نشست بررسی وضعیت مسکن روستایی و طرح بهسازی روستاهای شهرستان تویسرکان گفت: اگر به وضعیت بهسازی روستاها توجه نشود، سکونت گاه های غیر رسمی در حاشیه شهرها و مهاجرت روستاییان به شهرها افزایش می یابد.

مفتح با بیان اینکه استان همدان بر روی گسل های زلزله قرار دارد، بر مقاوم سازی مساکن بخصوص مسکن روستایی تأکید کرد و افزود: با توجه به درخواست های مکرر روستاییان، ضرورت شتاب دادن به روند اجرایی بهسازی روستاها بیش از پیش احساس می شود.

وی از اجرای فاز اول بهسازی در ۲۸ روستای شهرستان تویسرکان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر فاز یک و دو در ۱۶ روستا در دست اجرا است و ۳۶ روستا نیز با آماده سازی زیرساخت های لازم، درخواست اجرای بهسازی روستاهای خود را دارند.

نماینده مردم تویسرکان با بیان اینکه طرح هادی ـ طرح بهسازی روستاها ـ زمینه ساز تجدید حیات روستاها است، خاطر نشان کرد:طرح هادی روستایی از فراگیرترین طرحهای توسعه در روستاها می باشد.

مفتح در ادامه از صدور ۱۲ هزار و ۸۵۰ جلد سند مالکیت در این شهرستان خبر داد و افزود: سهمیه مقاوم سازی مسکن روستایی در شهرستان تویسرکان، ۶ هزار و ۱۰۰ واحد است و تاکنون چهار هزار و ۷۰۰ واحد مسکن روستایی مقاوم سازی شده اند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان