اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. مهر 1392 - 10:23   |   کد مطلب: 2513
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: از ابتدای سال 92 تا پایان شهریور تعداد مبتلایان 11 نفر در ماه فروردین، اردیبهشت 24 نفر، خرداد 9 نفر، تیر ماه 11 نفر، مرداد هفت نفر و شهریور پنج نفر بوده است.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، فتح‌الله نظری‌پویا از بیماری تب مالت در شهرستان همدان خبر داد و افزود: طی 6 ماهه نخست سال، 67 مورد تب مالت در شهرستان همدان گزارش شده است.

وی از روند روبه افزایش بیماری تب مالت در استان خبر داد و افزود: استان همدان در بیماری تب مالت رتبه نخست را دارا است که این جریان از سال 89 آغاز شده و در حال افزایش است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان ادامه داد: استان همدان از لحاظ این نوع بیماری، استانی بومی به شمار می‌آید.

وی با اشاره به آمار به دست آمده از بیماری تب مالت در شهرستان همدان گفت: از ابتدای سال 92 تا پایان شهریور تعداد مبتلایان 11 نفر در ماه فروردین، اردیبهشت 24 نفر، خرداد 9 نفر، تیر ماه 11 نفر، مرداد هفت نفر و شهریور پنج نفر بوده است.

نظری‌پویا با اشاره به روند رسیدگی در خصوص بیماری تب مالت افزود: شخص مبتلا با مراجعه به پزشک و تشخیص از طریق آزمایش (رایت) موارد مثبت و منفی اعلام و در نهایت شخص مبتلا مورد مراقبت و درمان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به درمان بیماری تب مالت طی مدت زمان متعدد ادامه داد: با تشخیص قانونی این بیماری از طریق آزمایش، شخص باید دارو مصرف کرده و مأمورین بهداشت هر یک ماه یا دو ماه یک‌بار به منزل شخص مبتلا رفته تا از روند درمان اطلاع کسب کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به شروع این بیماری از دام و فرآورده‌های ناشی از آن افزود: در اثر ابتلای شخص به بیماری تب مالت، سیستم دفاعی بدن بیمار به میکروب بروسلا ناشی از دام و فرآورده ناشی از آن حساس بوده و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی در مصرف مواد لبنی و تماس نزدیک با حیوان، امکان برگشت‌پذیری بیماری خواهد بود.

وی با توجه به آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در شهرستان همدان افزود: آمار شهری حکایت از روند دائمی داشته است و نیز آمار روستائی به دلیل تنفسی و تماس نزدیک با دام نگران‌کننده است.

نظری‌پویا خاطرنشان کرد: در راستای پیشگیری از جریان رو به رشد تب مالت در روستاها خدماتی رایگان شامل توزیع دستکش، ماسک و چکمه در دستور کار مرکز بهداشت شهرستان همدان قرار گرفته است.

وی با اشاره به انتقال درصد بیشتر بیماری تب مالت از راه تفسی و تماس نزدیک بهترین راه پیشگیری را فرهنگسازی در راستای رعایت نکات بهداشتی دانست.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان در ارتباط با علایم بیماری تب مالت اذعان کرد: بیماری تب مالت با یک سرماخوردگی خفیف آغاز و در نهایت با ناتوانی شخص، درد کمر، مفاصل، عضلات و بی‌اشتهایی ادامه می‌یابد که در صورت عدم درمان به موقع گاهی اوقات به مرگ نیز ختم خواهد شد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان