اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. مهر 1392 - 14:32   |   کد مطلب: 2658
مدیرکل خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران یکی از مشکلات صادرکنندگان را گشایش «ال سی» دانست و ابراز داشت: میزان «ال سی» به 30 درصد کاهش یافته و این مشکل حل شده و صادرکنندگان در حال حاضر می‌توانند از طرح شبنم «ایران‌کد» استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، سیدحسین حسینی محمدی در مراسم روز ملی صادرات و تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان همدان اظهار داشت: صادرات غیرنفتی در همدان نسبت به دیگر استان‌ها رشد خوبی داشته است.

وی ادامه داد: در سال 91 و 6 ماه نخست سال جاری در بحث صادرات دچار چالش بودیم، اما همدان شاهد افزایش صادرات غیرنفتی است.

مدیرکل خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران به مسائل و مشکلات پیش روی صادرکنندگان در انتقال ارز اشاره کرد و گفت: انتقال ارز به دلایل معلوم با مشکل روبرو بود که ظرف روزهای آینده این مشکل نیز رفع خواهد شد.

وی افزود: بهبود فضای کسب و کار امور اقتصادی مورد توجه قرار گرفته و موانع بر سر راه صادرات شناسایی و برای رفع آنها پیشنهادات لازم به دولت ارائه شده است.

حسینی‌محمدی یکی از مشکلات صادرکنندگان را گشایش «ال سی» دانست و ابراز داشت: میزان «ال سی» به 30 درصد کاهش یافته و این مشکل حل شده و صادرکنندگان در حال حاضر می‌توانند از طرح شبنم «ایران‌کد» استفاده کنند.

وی اضافه کرد: کمبود منابع مالی در اصلاحیه قانون بودجه سال 92 پیش‌بینی و منابع مالی مورد نیاز صادرکنندگان توسط بانک‌های تخصصی از طریق صندوق توسعه ملی تأمین می‌شود.

مدیرکل خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران اذعان کرد: برای تسهیل امور صادرات از ظرفیت‌های موجود اقتصادی استفاده شده است.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان