اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. مهر 1392 - 13:42   |   کد مطلب: 2669
معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار همدان گفت: احیاء بافت فرسوده راهبردی برای دستیابی به توسعه شهری در همدان است.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، محمدعلی محمدی در کارگروه امور زیربنایی و تامین مسکن شهرستان همدان اظهار داشت: گزارش وضعیت شهر همدان در خصوص بافت‌های فرسوده زنگ خطری برای مسئولان شهرستان است تا به این موضوع توجه جدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شهر همدان با 698 هکتار بافت فرسوده نگاه ویژه مسئولان را می‌طلبد، ادامه داد: در این راستا اقدامات اندکی انجام شده و کار‌هایی هم مدنظر بوده که صورت گیرد، اما هنوز انجام نشده است.

معاون امور عمرانی و زیربنایی فرمانداری همدان با اشاره به وضعیت شهر همدان و شکل‌گیری حاشیه‌نشینی تصریح کرد: در نوسازی و بهسازی بافت فرسوده و اسکان افراد اقدامی نشده و در این زمینه نتوانسته‌ایم تمام توان خود را به کار بندیم.

وی افزود: از 700 هکتار بافت فرسوده شهر همدان در چند سال گذشته تاکنون 81 هکتار بهسازی شده است.

محمدی ابراز کرد: این امر نشان‌ از وجود فاصله در زمینه افق کار نوسازی و بهسازی شهر همدان و عدم انجام کار قابل قبول در این زمینه است.

وی با اشاره به بافت فرسوده شهر جورقان عنوان کرد: در شهر جورقان 14 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که به نتیجه رسیدن این کار نیاز به پیگیری‌های مداوم دارد.

معاون امور عمرانی و برنامه‌ریزی فرماندار همدان خاطرنشان کرد: در راستای بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده شهر همدان و شهر‌های جورقان و مریانج، باید دستگاه‌های متولی با هم همکاری داشته باشند تا بتوانیم مشکلات پیش رو در امر بافت‌های فرسوده را رفع کنیم.

وی از جمله مهم‌ترین محاسن بازسازی بافت‌های فرسوده را جلوگیری از توسعه شهر‌ها در نواحی حاشیه و صرفه‌جویی در هزینه‌ها دانست.

محمدی با اشاره به اینکه بنده در جلسه استانداری نیز با مسکن‌سازی در خارج از حیطه شهر مخالف بودم عنوان کرد: مسئولان امر احداث شهر حورا را برای سرریز جمعیت شهر همدان پیشنهاد کردند.

وی ادامه داد: احداث یک شهر جدی، مسائل و مشکلات بیشتری به همراه دارد در حالی که می‌توانستیم سرریز جمعیت همدان را در 700 هکتار بافت فرسوده جانمایی کنیم که در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی می‌شد.

معاون امور عمرانی و زیربنایی فرمانداری همدان با تأکید بر احیای مدیریت محله‌محور برای حل مشکل بافت‌های فرسوده بیان داشت: در بسیاری از کشور‌ها، مدیر محله‌محور به مسائل و مشکلات بافت‌های فرسوده هر محله رسیدگی می‌کند که نتیجه خوبی هم به همراه داشته است.

وی با اشاره به اینکه در گذشته 40 مرکز محله‌محور در همدان وجود داشت اذعان کرد: احیای مدیر محله‌محور یکی از مسائل مهمی است که دستگاه‌های متولی باید با برگزاری جلسات مختلف روی آن کار کنند.

محمدی ادامه داد: البته در این امر و احیای بافت‌های فرسوده فرهنگسازی یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که باید در اولویت باشد.

وی با تأکید بر لزوم ایجاد یک کارگروه برای رسیدگی به امور بافت‌های فرسوده با مشارکت دستگاه‌های متولی عنوان کرد: با وضعیت کنونی تشکیل این کارگروه ضروری است.

معاون برنامه‌ریزی فرماندار همدان به وضعیت شهر‌های زیر 25 هزار نفر در همدان و احداث مسکن مهر اشاره کرد و ابراز داشت: پروژه مسکن مهر جورقان و مریانج همزمان با هم شروع شده، اما پیشرفت فیزیکی شهر جورقان 78 درصد بوده است.

وی گفت: این پروژه دارای مشکلاتی همچون برق‌رسانی بوده که در حال رفع آن هستیم.

محمدی به عدم همکاری پیمانکار مریانج اشاره و افزود: پروژه‌های مریانج 25 درصد پیشرفت داشته، به طوری که پیمانکار پروژه از 187 واحد 54 واحد را به مرحله اسکلت‌بندی رسانده و انگار تنها به دنبال منفعت خودش است.

وی در پایان سخنانش با اشاره به اینکه این مسائل و مشکلات برای مردم خانه نمی‌شود، گفت: برای حل مشکل، قرار شده گروه‌های سه‌نفره برای احداث مساکن مهر تشکیل شوند تا مشکل را حل کنند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان