اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

4. آبان 1392 - 8:26   |   کد مطلب: 2774
یک مقام آگاه وزارت اطلاعات اعلام کردکه این وزارتخانه با درخواست خانم زهرا رهنورد مبنی بر اینکه ملاقات هفتگی ایشان با اعضای خانواده‌اش، به مناسبت عید سعید غدیرخم در منزل خودشان انجام شود، موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند به نقل از خبرگزاری ایرنا، این مقام آگاه اظهارداشت: متأسفانه پس از اتمام ملاقات، یکی از دختران ایشان دست به اقدامی خلاف ضابطه و مقررات زد و در واکنش به تذکر مأمور مربوطه، نسبت به توهین به وی و همچنین ضرب و شتم او با همکاری دو تن دیگر از منسوبین اقدام نمود.

وی گفت: هر چند که این موضوع با پا در میانی خانم زهرا رهنورد در همان مکان خاتمه یافت، لیکن متأسفانه شماری از رسانه‌های ضدانقلاب و بیگانه، متأثر از فضاسازی خلاف واقع عناصر بدخواه و برخی فرزندان خانم رهنورد، مطالب و مواضعی کذب و ناصواب را دستمایه‌ی خبری خود قرار داده و اصل ماجرا را وارونه منعکس کردند.

این منبع آگاه گفت: ضمناً وزارت اطلاعات وظیفه خود می‌داند که موضوع را کاملاً بررسی نموده و در صورتی که در حین انجام مأموریت از ناحیه‌ی مأمورین، قصور یا تقصیری صورت گرفته باشد، آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان