اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

21. آبان 1392 - 8:20   |   کد مطلب: 3191
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان همدان از اعلام محدودیت های ترافیکی روز تاسوعا، عاشورا و سومین روز شهادت اباعبدالله و یاران باوفایش در شهر همدان خبر داد.

به گزارش صبح الوند، سرهنگ حسین طلایی گفت: با توجه به حساسیتی که در شهر همدان وجود دارد باید به سمتی پیش رویم که هر سال مراسم محرم منظم تر از سال گذشته برگزار شود.

وی گفت: جلسات مختلفی برای اجرای طرح های ویژه امنیتی، ترافیکی و انتظامی برگزار شده است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی همدان اضافه کرد: محدودیت های ترافیکی در روز تاسوعا و سومین روز شهادت امام حسین(ع) کمتر از روز عاشورا است و در روز عاشورا هسته دوم مرکزی همدان مسدود و از تردد خودروها در این محدوده جلوگیری می شود.

وی به رانندگان توصیه کرد: در ایام حضور هیات های عزاداری در سطح معابر به ویژه روز عاشورا از آوردن خودرو به سطح شهر خودداری کنند .

طلایی تاکید کرد: ممنوعیت تردد به هسته مرکزی شهر تا زمان حضور هیات های مذهبی در این محدوده ادامه دارد همچنین ماموران راهور با حضور در کوچه های فرعی از تردد خودروها به مسیرهای منتهی به میدان از طریق محورهای فرعی نیز ممانعت می کنند.

 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان