اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. آذر 1392 - 17:23   |   کد مطلب: 3613
مدیر حوزه های علمیه همدان گفت: امروز اربعين حسيني(ع) حافظ دين اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.

به گزارش صبح الوند، آیت الله سید مصطفی موسوی اصفهانی، مدیر حوزه های علمیه همدان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار شبستان در مورد اهمیت اربعین حسینی گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا یکی از مسائلی است که برای افرادی که بعد از شهدا هستند لازم است تا تا راه و خط شهدا را ادامه دهند.

وی خواندن زیارت مخصوص امام حسین(ع) را در این روز مستحب دانست و افزود: زیارت مخصوص سید الشهدا(ع) توسط جابر بن عبدا... انصاری یکی از اصحاب رسول اکرم(ص) که 7 معصوم را درک کرده است به دست ما رسیده است.

وی بیان کرد: سنت حسنه زیارت امام حسین(ع) و خواندن زیارت مخصوص سیدالشهدا معرفت، شناخت و راه امام حسین (ع) را برای ما هموار می کند تا بتوانیم شناخت بیشتری از این امام بزرگوار داشته باشیم.

آیت الله موسوی اصفهانی در ادامه گفت: در روز اربعین حسینی باید علاوه بر عزاداری به صورت مجالس باشکوه؛ ایستادگی در برابر طاغوت، امر به معروف و نهی از منکر نیز توسط سخنرانان برای مردم بیان شود.

وی اظهار داشت: باید کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا همواره زنده بماند و به دست نسل آینده برسد و نسل کنونی نیز حداکثر استفاده را از ارزش های حسینی و راه حسین(ع) داشته باشند.

وی امام حسین(ع) را مصباح الهدی و سفینه النجاه خواند و افزود: میلیون ها ارادتمند به این امام بزرگوار که از اقصی نقاط دنیا در روز اربعین به زیارت امام حسین(ع) می روند که این امر خود باعث آمرزش گناهان و نزدیک شدن به معبود و پذیرفتن توبه می شود.

مدیر حوزه های علمیه همدان در پایان اربعین حسینی را نماد زنده نگه داشتن یاد شهید و اقتدا به راه شهدا دانست.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان