اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. آذر 1392 - 12:40   |   کد مطلب: 3693
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی همدان با اشاره به بحث جمعیتی و اقبال خوب مردم نسبت به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی گفت: با پیگیری‌های انجام شده پلی‌کلینیک تخصصی همدان نیز در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش صبح الوند، علیرضا صفری با اشاره به فعالیت‌های مدیریت درمان در 3 بخش عمده اظهار داشت: درمان مستقیم یکی از این بخش‌ها و دغدغه اصلی هر مدیریت درمانی است که مراکز ملکی سازمان را شامل می‌شود.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای 2 بیمارستان ملکی سازمان است، افزود: بیمارستان آتیه در همدان و بیمارستان غرضی نیز در ملایر فعال است.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی همدان با اشاره به فعالیت 5 درمانگاه در سطح استان بیان داشت: در شهر همدان 2 درمانگاه، در تویسرکان، نهاوند و اسدآباد نیز یک درمانگاه وجود دارد که به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی خدمات ارائه می‌کنند. وی ادامه داد: در درمان مستقیم ارائه خدمات به بیمه‌شدگان اجباری تأمین اجتماعی رایگان و به مشاغل آزاد و اختیاری با ارائه دفترچه و پرداخت فرانشیز است.
صفری یادآور شد: فرانشیز پرداختی نیز 10 درصد در بخش بستری و 30 درصد تعرفه دولتی در بخش سرپایی است.
وی با اشاره به حدود 700 هزار بیمه شده در سطح استان تصریح کرد: در راستای خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان بحث سطح‌بندی خدمات درمانی را داریم.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی همدان گفت: در صورتی که تعداد بیمه‌شدگان در هر شهری به 40 هزار نفر برسد باید از درمانگاه‌های عمومی، بین 41 تا 80 هزار نفر از درمانگاه تخصصی و بین 80 هزار تا 140 هزار نفر نیز از پلی‌کلینیک تخصصی برخوردار شوند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان