به گزارش صبح الوند، علی رضایی اظهار کرد: امروزه یکی از موضوعات مهم در مدیریت کلانشهرها آگاهسازی شهروندان از طریق مدیریت شهری است.
وی تصریح کرد: اصلاح مناسبات و روابط، تقویت شعور شهروندی، ایجاد دلبستگی به شهر، مشارکت مسئولانه شهروندان، فراهم کردن اعتماد مردم و... همه در گرو اصلاح نگرش شهروندان از طریق آموزش است.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان اظهار کرد: مدیریت شهر برای جلوگیری از این روند باید در زمینه آموزش مردم و ارتقای آگاهی آنان تلاش جدی را آغاز کند.
وی با بیان اینکه اساساً شهر بر سه پایه کالبد، شهروندان و مدیریت شهری استوار است، افزود: این سه جز با هم روابط و مناسباتی دارند که روابط شهری را شامل میشوند.
رضایی با اشاره به کهنشهر همدان اذعان کرد: در گذشته شهر همدان کوچک بود و مدیریت شهر دشوار نبود، اما امروز همدان به کلان شهر تبدیل شده و روابط بین این سه جزء با اهمیت شده است.
وی یادآور شد: پیچیده شدن عرصههای زندگی و بزرگ شدن شهر، مدیریت شهری را مجبور میکند تا برای تنظیم مناسبات بین آن سه جزء مقولهای بسیار مهم به نام آموزش شهروندان مطرح شود.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان با بیان اینکه آموزش شهروندی روابط و مناسبات شهری را تعریف میکند، بیان داشت: امر آموزش میتواند برای شهر همدان هویتساز باشد و در زندهسازی هویت شهر نقش مؤثری ایفا کند.
وی با تأکید بر اینکه اداره کلانشهری مثل همدان، نیاز به نیروی انسانی، امکانات و اعتبار فراوانی دارد، اظهار کرد: برحسب آمار و اطلاعات و شرایط موجود هزاران میلیارد تومان باید در همدان هزینه شود تا مشکلات شهر کاهش پیدا کند.
رضایی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از همدان بافت فرسوده است، بیان داشت: بودجه کلانی برای نوسازی بافت فرسوده مورد نیاز است که برای رسیدگی به مشکلات متنوع شهر چارهای جز اولویتبندی نیست.
وی در پایان یادآور شد: راه مؤثر در کاهش مشکلات در شهر همدان مشارکت مردم در اداره امور شهر است و اساساً فلسفه شکلگیری شورای اسلامی شهر و روستا در این راستا شکل گرفته است.
دیدگاه شما