اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

4. دى 1392 - 12:29   |   کد مطلب: 3962
فرماندار همدان گفت: در حال حاضر 35 نفر بازرس در قالب 18 گشت بازرسي از نانوايي‌هاي شهرستان بازرسي مي‌کنند.

به گزارش صبح الوند، حسن قهرمانی مطلق در جلسه نظارت بر بازار و کالاهاي اساسي با اشاره به اينکه مصرف جوش شيرين در نانوايي‌ها قطع نشده است، اظهار داشت: امروز شاهديم که دوباره مصرف جوش شيرين که براي سلامت مردم مضر است در برخي از واحدهاي نانوايي معمول شده است .

وي با اشاره به اينکه مردم مطالبه غذاي سالم دارند، اضافه کرد: گروه‌هاي بازرسي مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکي بايد نظارت مداوم و مستمر بر نانوايي‌ها داشته باشند و وقتي که دانشگاه مي‌گويد در صورت مشاهده موردي نشاني را گزارش دهيم تا شما نظارت کنيد قابل پذيرش نيست.

فرماندار همدان ادامه داد: مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکي بايد گزارش مکتوبي از وضعيت و نتايج بازرسي‌ها و نظارت‌هاي مانوري جامع و ميداني خود طي يک هفته آينده از نانوايي‌ها به اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت و فرمانداري ارائه دهد تا براساس آن تصميم‌گيري شود.

وي از تحول صورت گرفته در بازرسي‌ها به خصوص در نانوايي‌هاي سطح شهر تشکر کرد و ابراز داشت: در حال حاضر 35 نفر بازرس در قالب 18 گشت بازرسي از نانوايي‌هاي شهرستان بازرسي مي‌کنند.

قهرماني‌مطلق در ادامه خواستار فرهنگ‌سازي در استفاده از سبوس شد، چرا که اين موضوع ارتباط مستقيم با سلامت مردم دارد و در بحث گوارش و درمان‌هايي که در اثر کمبود سبوس در مردم عارض مي‌شود، کمک شاياني مي‌کند.

فرماندار همدان در بخش ديگري از سخنان خود از برپايي نمايشگاه بهاره در 14 تا 23 اسفندماه سال جاري خبر داد و گفت: بايد در غرفه‌‎هاي نمايشگاه از توليدات کارخانه‌هاي توليدي و عمده فروشان خود استان، سپس استان‌هاي همجوار و در نهايت ساير استان‌ها استفاده کرد.

وي ارائه تخفيف‌هاي ويژه را يکي از حلقه‌هاي مفقوده در صنوف دانست و اضافه کرد: يکي از راهکارهاي خوب براي برگزاري نمايشگاه اين است که فروشگاه‌هايي جداي از بحث نمايشگاه به معناي واقعي کالاهايي با تخفيف ارائه کنند به طوري که درج کلمه حراج تنها براي جلب و جذب مشتري نباشد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان