اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. دى 1392 - 7:13   |   کد مطلب: 3977
ک تحلیلگر مسائل سیاسی کشور با بیان این که حماسه 9 دی رویدادی الهی بود، اظهار کرد: بدون شک هدف اصلی فتنه گران داخلی، رهبری و عوامل خارجی اصل نظام بود.

به گزارش صبح الوند به نقل از صبح توس، رضا سراج دقایقی قبل در همایشی با عنوان«ناگفته هایی از فتنه ۸۸» که در محل مرکز مشاوره جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به تشکیل کمیته x در دوران فتنه ۸۸، عنوان کرد: هسته مرکزی کمیته x فتنه یه حلقه امنیتی بود که اکنون در حال ریل‌گذرای در دولت یازدهم است و بدون شک برای دولت مشکل آفرینی خواهد کرد و اینها به دولت مخاطراتی را وارد می‌کنند، چرا که در حال ورود به حاشیه دولت هستند.

وی با تاکید بر این که جریان فتنه در تلاش است در لایه‌های پایین‌تر، برخی افراد را به درون دولت ورود دهد، اضافه کرد: اشکالی که در تبیین فتنه ۸۸ وجود داشت این بود که فتنه را کمتر از عوامل خارجی به داخلی ربط می‌داد و بیشتر به جنبه‌های داخلی می‌پرداختیم در حالی که جنبه‌های خارجی آن مهمتر بودند.
سراج افزود: در این که عومل فتنه عواملی داخلی بودند تردیدی نیست اما طراحی فتنه توسط خارجی‌ها انجام شده بود.

آغاز فتنه به پس از فوت امام(ره) باز می گردد

وی با اشاره به این که ریشه فتنه در زمان پس از فوت امام(ره) بود، تصریح کرد: فتنه حرکت سازماندهی شده، هوشمند و کاملا هدفمند بود که برای ادامه مرتبا بر روی آن طراحی صورت می‌ گرفت.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه کرد: اگر ما منشاء خارجی فتنه را نادیده بگیریم شرایطی ایجاد می شود که مخاطب با ما همراه نمی‌شود و اقناع‌سازی و روشن‌گری ما اثربخشی خود را نخواهد داشت.

وی افزود: حرکت فتنه‌گران پس از فوت امام شروع شد و در دال مرکزی آن اسلام ناب قرار داشت و در دال‌های دیگر مواردی مانند استکبار ستیزی و آرمان‌گرایی قرار داشت که این گفتمان وارد دولت شد و کارآمدی خود را از پایین‌ترین لایه‌ها نشان داد.

به گفته سراج انتخابات سال ۸۸ نتیجه این کارآمدی و ثمره این گفتمان بود.

شکست آمریکا در اجرای طرح دموکراسیزه کردن منطقه با الگوی ترکیه

وی همچنین با تاکید بر این که آمریکا طرح دموکراسیزه کردن منطقه با الگوی ترکیه را در دستور کار داشت که شکست خورد، اظهار کرد: آمریکایی‌ها با نظر سنجی و پژوهش به این نتیجه رسیدند که روند اصولگرایی به صورت واضحی در داخل ایران در حال ادامه است و به زودی وجهه بین‌المللی به خود می‌گیرد.

این کارشناس مسائل استراتژیک ادامه داد: اصولگرایی، کارآمدی خود را در مجلس هفتم و هشتم و دولت نهم نشان داده بود و نشان داد مورد اقبال مردم است و اگر دوباره انتخاب می‌شد تاثیر زیادی در منطقه داشت.

وی تصریح کرد: آمریکا سال ۸۸ تحلیل داشت که روند اصولگرایی در جامعه ادامه می‌یابد و اگر این گفتمان اگر با اختلاف زیادی برنده شود اجماع بین‌المللی علیه ایران شکست می‌خورد.

سراج با تاکید بر این که نظام سلطه دو سال قبل از سال ۸۸ برنامه‌ریزی برای ایجاد فتنه کرده بود، خاطرنشان کرد: پس از شکست یاران خاتمی در مجلس هشتم پروژه مقابله با اصولگرایان از سوی آنان طراحی شده بود که گزینه‌های آنها در برابر این اقدام، اول جنگ بود که توان آن را نداشتند و دومین گزینه بی‌ثبات‌سازی بود.

وی اضافه کرد: پروژه بی‌ثبات سازی ایران تنها راه‌حلی بود که آنها داشتند، و از سال ۸۶ با تور امنیتی سیا طراحی در مورد آن آغاز و با تمام ظرفیت توسط افراد نفوذی و قدرت‌طلب اجرایی شد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان این که در منشأ داخلی فتنه، عواملی در پازل دشمن قرار گرفتند، افزود: ما باید از اینها یک جریان‌شناسی داشته باشیم تا خباثت هایشان برای مردم جا بیفتد.

به گفته وی در سال ۸۸ برای منشأ خارجی هدف اصل نظام و برای منشأ داخلی رهبری هدف بود.

سراج اضافه کرد: منشأ داخلی این جریان سیری در انقلاب دارد که پدر خوانده این جریان یک نفر بیشتر نیست و ما به او پدرخوانده دولت میگوییم، شاخص این فرد اجتهاد در برابر نص است و عسگر اولادی نیز او را کسی برمی‌شمارد که بارزترین شاخصه وی این است که در برابر نص اجتهاد می‌کند.

حرکت پدر خوانده دولت از اجتهاد در برابر نص به تمرد در برابر رهبری انجامید

وی ادامه داد: پس از رحلت امام(ره) حرکت این فرد از اجتهاد در برابر نص به تمرد در برابر رهبری انجامید و در دیدگاه داخلی نیز کار به جایی رسید که برای مهار نظام در سال ۸۸ شخصا وارد انتخابات شد.

سراج خاطرنشان کرد: این فرد فرمایش رهبری نیز که گفته بودند اجازه دهید جوان‌ها وارد میدان شوند را نیز نادیده گرفت و وارد انتخابات شد، یکی از نزدیکان او با بی‌فکری مصاحبه‌ای کرد و گفت، کم کردن قدرت سپاه، رابطه با آمریکا و محدود کردن اختیارات هاشمی از اهداف هاشمی برای شرکت در انتخابات است.

وی تاکید کرد: این فرد در انتخابات سال ۸۴ نیز مدعی تقلب بود، این جریان زمانی که به سال ۸۸ می‌رسد بحث تقلب در انتخابات را مطرح می‌کند و کمیته صیانت از آرا را راه‌اندازی می‌کند.

سراج با اشاره به جلسات این جریان پیش از انتخابات سال ۸۸، اظهار کرد: در جلسه خصوصی این جریان که پیش از انتخابات و در حسینیه جماران برگزار می شود، تاکید می شود که رهبری دارد راه را کج می‌رود و ما باید جلوی این راه کج را بگیریم.

وی جریان دیگیری که در فتنه نقش داشت را جریان بریده‌های از خط امام دانست و افزود: شاخص آنها در مجمع روحانیون دیده می‌شود.

فراهم شدن فضا برای سر دادن شعار جمهوری ایرانی

این تحلیلگر سیاسی خاطرنشان کرد: حضرت آقا در جایی می‌گویند که فلسفه این عده را سروش تبیین می‌کند و سایر مسائل آنها را دیگران پیگیری می‌کنند، این ها در سال ۸۸ کاری انجام دادند که فضا برای گفتن شعار جمهوری ایرانی فراهم شود.

وی با تاکید بر این که رهبری این جریان را شناخته بودند و شاخصه‌های آن را تبیین کرده بودند، تصریح کرد: جریان سومی که در فتنه سال ۸۸ نقش داشت، به دنبال شکستن اقتدار رهبری بود.

وی ادامه داد: جریان دیگری که در سال ۸۸ نقش آفرین بود جریان ضد انقلاب بود که با راه‌اندازی سایت‌ها و شبکه‌ها سعی در یارگیری در فضای رسانه‌ای کردند.

سراج تاکید کرد: حضرت آقا قبل از فتنه ۸۸ در دیدار با مردم آذربایجان می‌گویند، اینها می‌خواهند انقلاب را به دست کسانی براندازی کنند که در درون نظام هستند.

وی همچنین راس فتنه، را دشمن خارجی عنوان می کند و ادامه می دهد: سران فتنه کمترین کاری که باید بکنند عذرخواهی است؛ از سوی دیگر باید تبیین کنیم که چرا سران فتنه نیز باید توبه کنند.

وی با بیان این که فتنه چهار وجه داشت، که اولین وجه آن دوقطبی‌سازی بر سر القای تقلب بود، بیان کرد: گروه‌های فتنه‌گر در شب انتخابات به دنیال این بودند که مانع از قرائت آرا شوند و می‌خواستند برای جشن پیروزی در شب انتخابات مقابل وزارت کشور تجمع کنندکه نشانه آن ایجاد ستاد در میدان فاطمی بود.

سراج تاکید کرد: بارانی که در شب تجمع این افراد در برابر وزارت کشور یکی از امدادهای الهی بود چرا که باعث شد این افراد نتوانند تجمع کنند.

وی با تاکید بر این که مرحله دومی که در فتنه پیش آمد ریزش جمعیت طرف دار فتنه گران پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب بود، خاطرنشان کرد: فتنه گران پس از آن به سناریوی کشته‌سازی روی ‌آوردند تا هم هیجان زیاد شود و هم از ریزش طرفداران جلوگیری شود.

این تحلیلگر سیاسی با بیان این که پس سخنرانی رهبری در نماز جمعه تهران، دیگر انتخابات محل بحث بود بلکه اصل نظام مطرح بود، اظهار کرد: مرحله سوم فتنه ۸۸ تلاش برای جلوگیری از استقرار دولت جدید بود.

وی با اشاره به مرحله چهارم فتنه ۸۸ که از سوی دشمنان تعریف شده بود، اضافه کرد: مرحله چهارم از سایر مراحل مهمتر بود و هدف از آن ایجاد تلاش برای شکل دادن به جنگ داخلی بود که این مرحله را خود رهبری نام‌گذرای کردند.

وی با اشاره به جلسه یکی از شیوخ عرب با یکی از منابع اطلاعاتی، ادامه داد: در آن جلسه شیخ عرب به فرد مزبور می‌گوید که با نخست‌وزیر انگلیس دیداری داشته و تاکید می کند که کار انقلاب اسلامی تا ۲۴ بهمن تمام است.

سراج تاکید می کند: طراحی فتنه گران برای جنگ داخلی بر محور ۲۲ بهمن بود، که مقرر بود سران فتنه در ۱۶ آذر برای سخنرانی به دانشگاه تهران بیایند تا تجمعی در دانشگاه شکل بگیرد و کم کم خود را به میدان انقلاب برسانند تا در فضای دانشجویی یک اتفاقی بیفتد تا آن را به ۲۲ بهمن بکشانند.

"9دی" رویدادی الهی بود

وی ادامه داد: فتنه گران در ۲۲ بهمن به دنبال حرکت مسلحانه بودند، عظمت "۹دی" در اینجا مشخص می‌شود، "۹دی" رویدادی الهی بود.

وی با بیان این که یک مرحله از فتنه در سال ۸۸ به اجرا درنیامد، افزود: یکی از سران فتنه در نقلی می‌گوید به زودی تحریم‌ها اثربخشی خود را نشان می‌دهد و ایران در شرایط بد و تهدید نظامی قرار می‌گیرد و ما رد این مرحله به عنوان آلترناتیو مورد توجه خارج از کشور قرار می‌گیریم.

سراج اضافه کرد: اگر رهبری نبودند در بیش از ۲۰ نقطه دچار فروپاشی می‌شدیم.

این تحلیلگر مسائل استراتژیک در پایان خاطرنشان کرد: تعداد دفعات سخنان رهبری در مورد فتنه نشان می‌دهد ما کار تبیینی خوبی در خصوص فتنه ۸۸ و حماسه عظیم ۹ دی انجام نداده ایم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان