اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

13. دى 1392 - 11:20   |   کد مطلب: 4102
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای وزیر وقت اطلاعات درباره فعالیت سفارت انگلیس در فتنه گفت: این سفارتخانه تحت پوشش نیروهای محلی، افرادی را در بین اغتشاشگران می فرستاد و مطالب مورد نظر خود را هم به آنها و هم به جامعه القا می کرد.

به گزارش صبح الوند، وبگاه "شیعه، مذهب مبارز" نوشت:

هوالحبیب

الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابیطالب(ع)

خیابان های کی یف پایتخت اوکراین پس انتخابات ریاست جمهوری  نوامبر سال 2004و پیروزی یانوکویچ نامزد مورد حمایت روسیه به صحنه اردوکشی خیابانی و اعتراض به نتایج انتخابات از سوی طرفداران یوشچنکو نامزد غربگرا تبدیل شد؛پس از چند روز تظاهرات گسترده پارلمان اوکراین انتخابات این کشور را باطل اعلام کرد و در دور جدید انتخابات با حضور ناظران بین الملل پوشچنکو با کسب52درصد آرا به قدرت رسید.

روزنامه گاردین در مقاله ای با عنوان "پشت پرده انقلاب نارنجی" از نقش گسترده ایالات متحده آمریکا در این کودتای مخملی پرده برداشت.در این مقاله از نهادهایی همچون  "بنیاد ملى براى دموكراسى"، "موسسه خانه آزادى" و "انستیتوى جامعه باز" متعلق به جورج سوروس و شخصیت هایی همچون جان مک کین به عنوان حامیان اصلی این انقلاب رنگی نام برده شد.لازم به ذکر است بودجه نهادهای فوق توسط سازمان سیا و پنتاگون تامین میشود.

دولت نارنجی اوکراین دچار مشکلات و بحران های گسترده ای شد و پس از 5سال مجددا یانوکویچ به قدرت رسید.
در  نوامبر2013میلادی دولت یانوکویچ از امضای پیمان تجارت آزاد با اروپا سر باز زد و این اقدام بار دیگر اوکراین را به صحنه اردوکشی خیابانی طرفداران غرب و روسیه بدل کرد،اما مسئله ای که این اعتراضات را از انقلاب رنگی2004متمایز میکرد حضور آشکار و علنی سیاستمداران آمریکایی و اروپایی در اوکراین و سخنرانی برای معترضان بود.


حضور جان مک کین در بین معترضان اوکراینی

مسلما پشت پرده این اعتراضات هم دولت آمریکا و هم پیمانان اروپایی آن قرار دارند و این امر در 2013به طور آشکار و علنی اعلام میشود.

انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال88 فرصت دیگری بود برای امتحان تئوری انقلاب رنگی؛اما اینبار این طرح با وجود هزینه بسیار و صف بندی موردنیاز با شکست مواجه شد.نقش ایالات متحده و هم پیمانان آن در این فتنه نیز پوشیده نبود؛"پاول رابرتز معاون اسبق وزارت خزانه داری آمریکا" در مصاحبه با فارین پالیسی از نقش واشنگتن در آشوب های پس از انتخابات ایران و کمک مالی "بنیاد ملی دموکراسیNED"به جریان رنگی در ایران پرده برداشت. دولت آمریکا 85میلیون دلار برای تغییر در جمهوری اسلامی به تصویب کنگره رسانده بود؛این مبلغ در اختیار "سازمان سیا" و مرکز عملیات براندازی نرم در ایران یعنی "خانه آزادی" قرار گرفت.

نقش سفارت خانه های خارجی بویژه سفارت انگلستان در این فتنه بسیار پررنگ بود؛این حضور به گونه ای بود که در روزهای نخست این آشوب ها تعدادی از کارمندان این سفارت خانه دستگیر شدند.حسین رسام تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در تهران از اصلی ترین دستگیر شدگان فتنه بود وی در اعترافات خود به نقش گسترده و حضور فعال و پررنگ کارمندان سفارت انگلیس در آشوب های تهران اذعان کرد؛.رسام میگوید:"پاتریك دیویس" ، كاردار سفارت در راهپیمایی خیابان انقلاب تا دانشگاه صنعتی شریف حضور داشته است.همچنین "الكس پینفلددبیر اول سیاسی سفارت در مورخه  24 خرداد در درگیری و تظاهرات خیابان های سنایی و مطهری حضور داشت.


حسین رسام در دادگاه متهمین فتنه88

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای وزیر وقت اطلاعات درباره فعالیت سفارت انگلیس در فتنه گفت: این سفارتخانه تحت پوشش نیروهای محلی، افرادی را در بین اغتشاشگران می فرستاد و مطالب مورد نظر خود را هم به آنها و هم به جامعه القا می کرد.

بعد از گذشت چهار سال از فتنه و روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با شعار تعامل سازنده فصل جدیدی از روابط سیاسی بین ایران و غرب شکل گرفت.توافقنامه ژنو درباره مسئله هسته ای ایران را اولین گام جدی در راه تنش زدایی روابط ایران و غرب میتوان نام برد هرچند بسیاری از تحلیلگران و سیاستمداران درباره نتیجه بخش بودن این توافقنامه اقدام مشترک تردید دارند. پس از این توافق حضور هیات پارلمانی اتحادیه اروپا را میتوان از دیگر نشانه های تنش زدایی از جانب ایران دانست،البته فعالیت های این گروه در تهران باعث شد حسن نیتی که غرب از خود در قبال ایران نشان میدهد زیر سوال رود.دیدار با محکومان امنیتی فتنه 88در سفارت یونان و همچنین دیدار با برخی عناصر جدایی طلب کُرد تحت پوشش "فعالان سیاسی و مدنی کُرد" آن هم به طور مخفیانه نشان میدهد که غرب از فعالیت های خصمانه خود بر علیه نظام جمهوری اسلامی دست برنداشته است.
البته در این سفر اقدامات دیگری در دستور کار بود؛
تاریا کرونبرگ سرپرست این هیات یک روز پیش از این سفر در گفت‌وگو با شبکه بی‌بی‌سی دیدار با زندانیان سیاسی و همچنین رهبران معترضان به انتخابات ۸۸ - موسوی و کروبی - را از جمله برنامه‌های سفر به ایران اعلام کرده بود که البته به گفته وی، مقامات ایرانی با این دیدار مخالفت کرده‌اند.


دیدار هیات اروپایی با نسرین ستوده و جعفر پناهی

اظهارات مقامات غربی درباره تعامل با ایران و همچنین سخنان اوباما در سازمان ملل درخصوص اینکه آمریکا به دنبال براندازی در ایران نیست با این رفتار به شدت در تناقض است،دیدار یک هیات رسمی با متهمان جدایی طلب هرگز پیام آور تعامل و رابطه مسالمت آمیز نیست.

تلاش این گروه برای حضور احمد شهید گزارشگر حقوق بشر در ایران نیز یکی دیگر از پرده های خباثت غرب در قبال تهران است؛اکنون که کشور ما متهم به نقض حقوق بشر است و احمد شهید و گزارش وی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران تبدیل به عامل اصلی و مهره بازی سیاستمداران غربی در مجامع بین المللی شده است تلاش برای حضور وی و همچنین قول و قرار با جدایی طلبان کُرد درخصوص حقوق اقلیت ها و انعکاس آن در گزارش های خود و احمد شهید چه معنایی میتواند داشته باشد؟نه اینکه این سفرها و گزارش ها در آینده تبدیل به اهرم های فشاری بر جمهوری اسلامی ایران میشوند؟

تهران در هفته آینده میزبان هیات دیپلماتیک دیگری است.جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلستان در راس گروهی از اعضای سابق کابینه و نمایندگان پارلمان عازم تهران است تا با مقامات کشورمان دیدار و گفتگو داشته باشد.این سفر نیز مسلما با حاشیه هایی همراه خواهد بود.با توجه به سابقه انگلستان در بحران های کشور و فتنه 88و همچنین رفتار هیات دیپلماتیک اروپایی نمیتوان هدف وی از این سفر را تنها ارتقای روابط بین دو کشور و دیدار با برخی مسئولین کشور دانست. جمهوری اسلامی ایران به حد کفایت از انگلوساکسون‌ها زخم خورده است و دستگاه سیاست خارجی باید در مراوده با روباه پیر احتیاط پیشه کند.سخت است که بتوان کسی چون استراو را «پیام‌آور صلح» نامید و این مساله‌ای نیست که از چشم اهالی سیاست پنهان بماند.

مسلما همانطور که سفارت خانه های اروپایی در فتنه نقش داشته اند و جهت براندازی نظام از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند حضور این گروه ها و هیات ها هم هدفی جز ادامه اقدامات برای تضعیف جمهوری اسلامی و فعالیت خصمانه برای  ضربه زدن به نظام و انقلاب را دنبال نمیکند.

آیا مانند اوکراین باید روزی شاهد حضور مقامات غربی در تهران و ملاقات آنان با سران فتنه و سخنرانی برای معاندان باشیم؟

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان