اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. دى 1392 - 5:01   |   کد مطلب: 4107
رئیس بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی از قدرت روزافزون محور ایران،حزب الله،سوریه خبر داد وحزب الله را دشمن مرکزی این رژیم دانست.

 

به گزارش صبح الوند به نقل از دانا، "سرتیپ یواف هار ایوان" روز جمعه در اظهاراتی تاکید کرد:محور ایران-حزب الله و سوریه همچنان زنده و قدرت این محور روزبه روز در حال افزایش است.

او در بخش دیگری از اظهارات خود حزب الله را دشمن مرکزی رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

رئیس بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح کرد:حزب الله توان آتش دوربرد خود را بسیار گسترش داده است.

مرکز پژوهشهای امنیت داخلی دانشگاه تل آویو هم روز پنج شنبه به وجود روابط پنهانی رژیم صهیونیستی و عربستان اذعان و تأکید کرد: با وجود نبود روابط دیپلماتیک معمول میان ریاض و تل آویو اما منافع مشترک از جمله مقابله با ایران و جلوگیری از گسترش نفوذ این کشور در منطقه باعث شده تا دو طرف اخیرا کاملا به یکدیگر نزدیک شوند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان