اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. دى 1392 - 17:30   |   کد مطلب: 4403
تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه انقلاب همدان برابر علیصدر همدان متوقف شد.

به گزارش صبح الوند، در هفته سیزدهم مسابقات فوتسال لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور، تیم علیصدر همدان به مصاف تیم پرسپولیس بهزیستی تهران رفت که در پایان با حساب سه بر سه امتیازات بین دو تیم تقسیم شد.

در این مسابقه که 6 گل زیبا به همراه داشت تیم علیصدر در حالی که در نبود چند بازیکن اصلی خود به دلیل مصدومیت و محرومیت رنج می‌برد موفق شد با ارائه یک بازی زیبا از شکست خانه نجات پیدا کرده و حریف قدرتمند خود را در همدان متوقف کند.

در این بازی امیر صدیق در دقیقه 11، جاسم سلطانی در دقیقه 35 و محسن منتقمی در دقیقه 36 برای قرمزپوشان پرسپولیس تهران گلزنی کردند.

از طرف دیگر سه گل تیم علیصدر توسط بازیکنان همدانی و بومی به ترتیب توسط امید بهرامی در دقیقه 27، وحید شانه‌ای در دقیقه 33 و علیرضا مهربانیان در دقیقه 38 به ثمر رسید.

با انجام این بازی تیم فوتسال علیصدر همدان جمع امتیازات خود را به عدد 16 رساند و جایگاه ششمی خود را در جدول حفظ کرد، تیم پرسپولیس بهزیستی تهران نیز 18 امتیازی شد و در جایگاه پنجم باقی ماند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان