اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

29. دى 1392 - 12:02   |   کد مطلب: 4428
در پی مهره‌چینی فتنه‌گران و حزب منحله مشارکت در سطح معاونین وزارت علوم، اکنون خبر می‌رسد که این طیف در حال مهره‌چینی در سطح ریاست برخی دانشگاه‌ها هستند.

به گزارش صبح الوند، از جمله خبر رسیده که احتمالا «ف-ر» عضو حزب منحله مشارکت و عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم، به عنوان رئیس دانشگاه الزهرا(س) معرفی خواهد شد.هم اکنون دکتر انسیه خزعلی فرزند آیت‌الله خزعلی ریاست دانشگاه الزهرا را بر عهده دارد.یادآور می‌شود «ف-ر» در ارزیابی‌های سیاسی بیشتر به عنوان آلت دست افراطیون شناخته می‌شود از جمله پیش از این در حمایت از سران فتنه مواضعی اتخاذ کرده است.

بر اساس گزارش روزنامه کیهان، صلاحیت نامبرده در انتخابات مجلس هشتم و شورای شهر چهارم تهران از سوی مراجع ذی‌صلاح رد شده است.فرجی دانا وزیر علوم پیش از این به خاطر برخی عزل و نصب‌های همسو با فتنه‌گران، از مجلس شورای اسلامی کارت زرد گرفته است. وی با حسن ظن و اغماض نمایندگان مجلس، وزیر علوم شد و این در حالی بود که از نگاه کارشناسان در مظان آلودگی به فتنه‌گران و تندروها قرار داشت.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان