به گزارش صبح الوند، در كشور ما هنوز احزاب پا نگرفتهاند و جايگاه واقعي خود را در فعاليتهاي سياسي پيدا نكردهاند.از آنجا كه احزاب در كشورهاي در حال توسعه مزاحم تلقي ميشوند، حمايت لازم از سوي نهادهاي ذيربط براي نهادينه شدن احزاب صورت نميگيرد. وي با بيان اينكه تا زماني كه احزاب نهادينه نشوند مشكلاتي در سازوكارهاي سياسي خواهيم داشت. وي برضرورت فعاليت مجدد خانه احزاب تاكيد كرد و گفت: همانديشي اخير مسئولان وزارت كشور با برخي از احزاب گام مثبتي براي باور به فعاليتهاي حزبي است.البته اينگونه نشستها بايد هدفمند باشد و تداوم داشته باشد.
بر اساس گزارش روزنامه تهران امروز، رئيس بنياد اميد ايرانيان با بيان اينكه بايد در همه تصميمات منافع ملي را در نظر بگيريم و بر اساس خير و صلاح مردم عمل كنيم، درباره كنارهگيري خود از انتخابات رياستجمهوري گفت: آنچه در انتخابات رياستجمهوري انجام دادم يك وظيفه بود،درست است كه از نامزدي در انتخابات كنارهگيري كردم اما خود را پيروز انتخابات ميدانم،چرا كه روندي كه در كشور پيش ميرفت نه در شأن انقلاب بود و نه قابل دوام،ادامه آن روند نظام را با چالشهاي جدي روبهرو ميكرد، نميخواستيم انتخابات به سرنوشت سال 88 دچار شود،خوشبختانه در انتخابات 92 همه پيروز شدند و زمينه را براي پيشرفت و تعالي و پاسخگويي به مطالبات و نيازهاي مردم فراهم كرده است.
عارف با بيان اينكه كشور ما طي 30سال گذشته چوب تندروها را خورده است،گفت:يك اقليت تندرو كه در هر دو جريان سياسي بودهاند، اكثريت را مجبور به سكوت ميكردند،امروز كشور ما راهي جز در پيش گرفتن خطمشي اعتدال ندارد و اين خط مشي ميتواند مسير انقلاب را براي تحقق آرمانها و تحقق وعدهها و مطالبات مردم هموار كند. عارف تاكيد كرد: انتخابات مجلس دهم بهانه و فرصت خوبي است براي همگرايي احزاب همسو،اگر با تدبير حركت كنيم و منيتها را كنار بگذاريم ميتوانيم اكثريت را در مجلس به دست بياوريم. وي با بيان اينكه پيروز شدن خردورزان در انتخابات مجلس آينده بهترين راه براي حفظ فضاي اعتدال در كشور است، خاطرنشان كرد: مهم نيست كه چه كسي سر ليست انتخابات باشد،نبايد فعلا وارد مصاديق شد و بايد روي راهبردها و جهت گيري و حضور پرشور مردم در انتخابات برنامهريزي كرد.مهم اين است كه افراد دانا و منطقي به مجلس راه پيدا كنند.
دیدگاه شما