به گزارش صبح الوند، حسن قهرمانيمطلق در کميته برنامهريزي شهرستان همدان با بيان اينکه بايد اعتبارات و خدمات همدان در حد و اندازه آن باشد، ادامه داد: هر چقدر در ارائه خدمات به همدان کار شود، باز هم جاي کار وجود دارد.
قهرمانيمطلق راههاي ورودي شهر همدان را محدود دانست و يادآور شد: همدان با مشکل جدي راههاي خروجي جايگزين روبروست بطوريکه با يک تصادف بلوار بسيج به عنوان تنها مسير ارتباطي به جاده تهران بسته مي شود که بايد فکري براي رفع اين مشکل شود.
وي با اشاره به تعريض جاده فرودگاه خاطرنشان کرد: اين تعريض بايد تا آزادراه همدان ـ ساوه انجام شود تا ديگر شاهد ترافيک در اين مسير نباشيم.
قهرمانيمطلق خطاب به اداره راه و شهرسازي بيان داشت: ايجاد راههاي جايگزين براي خروجيهاي تهران، ملاير و کرمانشاه بايد به ترتيب در اولويت باشد.
وي از مديران دستگاههاي اجرايي خواست تا حد امکان خدمات خود را به صورت الکترونيک به مردم ارائه دهند تا در هزينه و زمان مردم صرفهجويي شود.
فرماندار شهرستان همدان در بخش ديگري از سخنانش ابراز داشت: در حال حاضر 100 درصد جمعيت روستايي شهرستان همدان از خانه بهداشت برخوردار است.فرماندار شهرستان همدان گفت: تعدادي بازرس از دستگاههاي خدماترسان به صورت اکيپي از ادارات شهرستان بازديد خواهند کرد تا وضعيت مصرف انرژي را بررسي کنند.
قهرماني مطلق اظهار داشت: دستگاهها و نهادهاي شهرستان در ايام دهه فجر تلاش خود را براي بيان دستاوردهاي انقلاب اسلامي به مردم به کار گيرند.
وي با بيان اينکه مديران با بيان دستاوردها، اميد و نشاط جامعه را افزايش دهند، افزود: توانمنديها و دستاوردهاي نظام را نبايد به نام شخص و يا اشخاص خاصي منتسب کرد، زيرا اين خدمات به طور کامل به مجموعه نظام مربوط است.
فرماندار همدان در ادامه سخنان خود با اشاره به برودت هوا در همدان گفت: وضعيت مصرف گاز بايد به گونهاي باشد که با مشکل مواجه نشويم همچنين در مصرف بقيه حاملهاي انرژي نيز بايد با رعايت صرفه جويي و مصرف بهينه به استانداردهاي مصرف نزديک شويم.
قهرمانيمطلق خاطرنشان کرد: تعدادي بازرس از دستگاههاي خدماترسان به صورت اکيپي از ادارات شهرستان بازديد خواهند کرد تا وضعيت مصرف انرژي را بررسي کنند.
وي ادامه داد: دستگاههاي اجرايي بايد در مصرف گاز صرفهجويي کرده و در روزهاي تعطيل وسايل گازسوز را خاموش کنند.
دبير کميته برنامهريزي شهرستان همدان نيز گفت: سازمان زندانها، اوقاف و امور خيريه شهرستان، گمرک، هواشناسي، فني و حرفهاي و بنياد شهيد و امور ايثارگران کمتر از متوسط شهرستان اعتبار جذب کردهاند که بايد تلاش خود را براي تخصيص اعتبارات افزايش دهند.
تورج الوانيان افزود: اعتبارات سال 92 شهرستان همدان 39 ميليارد و 650 ميليون تومان بوده که تاکنون 10 ميليارد و 185 ميليون تومان معادل 25. 68 درصد تخصيص يافته است.
وي گفت: اعتبارات مصوب استاني 21 ميليارد و 622 ميليون تومان بوده که 5 ميليارد و 686 ميليون تومان معادل 26 درصد تخصيص يافته است.
دبير کميته برنامهريزي شهرستان همدان ادامه داد: از محل اعتبارات ملي استاني شده نيز 2 ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار مصوب شهرستان بوده که 750 ميليون تومان معادل 30 درصد اختصاص داده شده است.
وي تصريح کرد: 84 درصد از اعتبارات جاري و 75 درصد از اعتبارات ساير شهرستان از ابتداي سال تاکنون تخصيص داده شده است.
دیدگاه شما