اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

10. بهمن 1392 - 19:29   |   کد مطلب: 4665
پاستا یکی از غذاهای خوشمزه ای است که اصولا نسل قدیم آن را دوست ندارند. اما خوردن این رشته ها و شکل های متنوع با انواع سس ها واقعا لذت بخش است. از این رو، 4 دستور پخت مختلف برایتان انتخاب کرده ایم که در این روزهای سرد زمستانی می چسبند.

پِنِه با پنیر و گوجه‌فرنگی

مواد لازم (4 نفر)

• دو پیمانه خامه چرب

• یک پیمانه کنسرو گوجه فرنگی

• نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده

• نصف پیمانه پنیر فونتینا رنده شده

• ¼ پیمانه پنیر گورگانزالو

• دو قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا

• 110 گرم پنیر موزارلا

• ¾ قاشق چایخوری نمک

• 6 برگ تازه ریحان

• 450 گرم پنه (پاستا لوله ای که اریب برش خورده است)

• 4 قاشق غذاخوری کره خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 500 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. درون قابلمه متوسطی آب و نمک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.

3. در یک کاسه، همه مواد به غیر از پاستا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.

4. پاستاها را درون آب جوشیده بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس پاستا را نیز به کاسه مخلوط مواد اضافه کنید.

5. پاستا را در 4 کاسه گراتین تقسیم کنید. روی آنها کره بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.

 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان