به گزارش صبح الوند، مجتبی فیضالهی در جلسه توجیهی جشنواره فروش فرش دستبافت استان همدان افزود: نمایشگاههایی در سطوح ملی و بینالمللی برای معرفی و شریکیابی فرش برگزار میشود که فعالان فرش استان همدان حضور چشمگیری در این نمایشگاهها ندارند.
وی ادامه داد: یکی از نگرانیهایی که وجود دارد این است که استان همدان در صادرات عملکرد مطلوبی نداشته که این امر ناشی از حضور ضعیف دستاندرکاران فرش استان در نمایشگاههای خارجی است.
فیضالهی خاطرنشان كرد: حضور نداشتن تجار و فروشندگان فرش دستبافت در نمایشگاههای بینالمللی در درازمدت بر میزان فروش و صادرات استان تأثیر منفی خواهد داشت و این در حالی است که برای شرکت در نمایشگاههای بینالمللی برای تمامی استان، فراخوان حضور ابلاغ میشود.
به گزارش ایسنا، وی درباره اعزام هیأتهای تجاری به کشورهای مختلف نیز گفت: متأسفانه استان همدان در این زمینه نیز ضعیف عمل کرده، ولی به دنبال این هستیم تا هیأتی از استان همدان به استانهای شمالی کشور عراق از جمله سلیمانیه و اربیل برای معرفی تولیدات فرش استان اعزام کنیم.
معاون امور بازاریابی مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه اگر استان در راستای معرفی و توسعه فروش تولیدات فرش گام بردارد، مرکز ملی فرش با آغوش باز استقبال خواهد کرد، افزود: صادرات فرش از ایران به سایر کشورها تغییری نداشته ولی برخی استانها همچون اصفهان، تبریز و قم، گوی سبقت را از استان همدان ربودهاند و صادرات فرش از استان کاهش یافته است.
وی با اشاره به برخی فعالیتهای مرکز ملی فرش ایران گفت: مرکز ملی فرش ایران در 2 حوزه برون و درون مرزی برنامههای مختلفی برای اجرا دارد که از جمله آن میتوان به توسعه صادرات فرش در حوزه برون مرزی و رونق بازارهای داخلی در بازارهای داخلی اشاره کرد. به گفته فیضالهی بیش از 35 درصد تولیدات فرش دستبافت در داخل کشور به فروش میرسد که این امر نشاندهنده هنردوستی ایرانیهاست.
وی افزود: برای اعزام هیأتهای تجاری به نمایشگاههای بینالمللی مبالغي با عنوان یارانه از طرف مرکز ملی فرش در اختیار گروهها قرار میگیرد. مبالغ یارانه برای هر کشور متفاوت است.
دیدگاه شما