اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. اسفند 1392 - 9:34   |   کد مطلب: 5018
تیم الوند این روز‌ها شرایط خوبی در جدول ندارد و کابوس سقوط این تیم را تهدید می‌کند.

به گزارش صبح الوند، تیم فوتبال الوند دو سال پیش با نام پاس نوین در فوتبال کشورمتولد شد. پاس که قصد داشت تیم دوم خود را واگذار کند با پا در میانی هیأت فوتبال و حمایت بهرام یدی و علی اکبر سیفی از پیشکسوتان فوتبال استان در لیگ دسته دوم شرکت کرد و آنها مانع از خروج امتیاز پاس نوین به خارج از استان شدند.
این تیم در همان سال با ارائه بازی‌های خوب در لیگ دسته دوم خوش درخشید وبه لیگ دسته اول صعود کرد تا در کنار پاس حضور در لیگ دسته اول را تجربه کند.
این تیم پس از صعود به نام الوند سرافراز تغییر نام داد وفصل گذشته در نخستین حضور خود خوش درخشید وتا هفته‌های پایانی یکی از مدعیان صعود بود که با بد شانسی از صعود باز ماند.این تیم لقب تیم پدیده فصل گذشته را به خود اختصاص داد که افتخاری بزرگ برای فوتبال استان بود.
هفته گذشته مديرعامل و مالك باشگاه الوند همدان در دفتر همدان‌پيام حضور پيدا كرد و در نشستي با مديران روزنامه و كارشناسان و خبرنگاران از داشته‌ها و نداشته‌هاي خود سخن گفت: از مسئولان خواست تا در هفته‌های پاياني با وفاق و همدلي يار و ياور تيم الوند شوند و براي بقاي 2 تيم پاس و الوند در ليگ قلم بزنند.
بهرام يدي از سختي‌هاي تيم‌داري بخش خصوصي گفت و اعلام داشت كه براي سربلندي همدان از جان و مال خود هزينه مي‌كند و خواهان حمايت مادي و معنوي اهالي فوتبال و مسئولان استان شد.
مديرعامل الوند سخنان خود را در3 بخش قرار داد و به شرح آن پرداخت.
در اين نشست نصرت‌ا... طاقتي‌احسن مديرمسئول، يدا... طاقتي‌احسن سردبير، حمید بامیان كارشناس حوزه فوتبال روزنامه به همراه خبرنگاران و عكاسان حضور داشتند.

بهرام یدی: در این شرایط حاد به وفاق وهمدلی نیاز داریم
مديرعامل الوند گفت: من خوشحالم که این اتفاق افتاد و خیلی وقت است که دوست داشتم از نزدیک حرف‌هایم را بزنم و توقعات و انتظارات را به عنوان یک سرمایه‌گذار از مطبوعات و رسانه‌ها داشته باشم.
بهرام یدی هدف خود از حضور در دفتر همدان‌پیام را چند نکته اعلام کرد و افزود: حرف‌های من روی 3 محور متمرکز است. نخستین مطلب که برای من خیلی مهم است، بحث وفاق و همدلی است که امروز به آن نیاز داریم و در این شرایط حاد ما و پاس به کمک رسانه‌ها و ایجاد وفاق نیاز داریم. خواسته یا ناخواسته شرایطی برای 2 تیم پاس والوند به وجود آمده که 2 تیم در این جایگاه قرار گرفتند و با شناختی که رسانه‌ها و اهالی فن دارند، می‌دانند که واقعاً جایگاه الوند اینجا نیست. اتفاقات نادری در نیم‌فصل اول و دوم و نوع یارگیری افتاد، همچنین اتفاقاتی در لیگ یک است که بازگوکردنش بدون مدرک درست نیست و قلمی که در دست مطبوعات است، بهتر است به سمت ما بیایند و ما را از غرق شدن نجات دهند، نه آنکه ما را در دل گرداب غرق کنند که این کمکی به حال ورزش استان نمی‌کند.
وی ادامه داد: اگر پاس و الوند به لیگ 2 سقوط کنند، یک جای کار به استان مربوط می‌شود که رسانه‌ها، دوستان، پیشکسوتان و مسئولان نیز در آن سهیم هستند. مطالب این چند روز بازیکنان را از نظر روانی به هم ریخت. ما امروز نیاز به کمک روانی داریم و به جای آنکه روزنامه‌های محلی کمک حال ما باشند، مشکلاتی را درست می‌کنند.
بازیکن من این تیتر را می‌خواند از نظر روحی به هم می‌ریزد، باید واقع‌بینانه نگاه کرد و تمام شرایط را سنجید. این اتفاق چرا برای پاس و الوند پیش آمده است؟.
یدی اضافه کرد: در نیم فصل اول اتفاق نادری افتاد. بازیکنان ما را هوایی کردند، چطور یک تیم در 4 بازی، 7 امتیاز می‌گیرد و در 11 بازی موفق نمی‌شود. این کاملاً نادر است و یک جای کار عیب دارد. ما در 4 بازی 3 بازی را با پنالتی باختیم و بارها به فدراسیون اعتراض کردیم. در بازی شهرداری بندرعباس مساوی بودیم که آن اتفاق غیرمنتظره افتاد. مقصر طلایی نبود این به نبود تعادل روانی برمی‌گردد و اثرات منفی برای تیم ماند.
وی در این برهه خواهان حمایت شد وگفت: ما 5 بازی پیش رو داریم از مطبوعات خواهش می‌کنیم در این 5 بازی دست در دست هم بدهیم و اجازه ندهیم تیم‌ها سقوط کنند که اگر چنین اتفاق افتاد شما همدان‌پیام، شما هگمتانه و برخی از سایت‌ها چه خبری برای پوشش دارید. هجمه فشار کشوری که شما پاس را حفظ نکردید، حالا الوند نیز مورد سقوط کرد چه جوابی داریم.
مدیر عامل الوند در خصوص منابع مالی گفت: ما در همدان که مس، فولاد، نفت، اورانیوم نداریم. کارخانه تراکتور نداریم. بحث تغییر کاربری زمین به شکل دیگری مطرح می‌شود که انگار ما به ملت خیانت کردیم و با تیتر درشت القا می‌کنید از جیب مردم. کدام پول ملت. زمینی بود مربوط به شخص. ما این زمین را خریداری کردیم و تغییر کاربری ایجاد کردیم. در برابر تغییر کاربری 3000 متر زمین باغ ارائه کردیم اما زمینی که گرفتیم حتی یک خار هم نداشت. این برای بچه‌های این شهر بوده است. و از دولت خواستیم که کمک کنند.
یدی برای در آمد زایی طرح‌های اقتصادی دارد که در تشریح آنها گفت:چهار طرح به استاندار ارائه دادم. 4 طرح زیرساختی ارائه دادم که نیکبخت آنها را پسندید و ارجاع دادند به مدیر‌کل امور اقتصادی استانداری تا طرح‌ها را بررسی و اولویت‌بندی کنند. چند جلسه داشتیم. استاندار دلش برای فوتبال بومی می‌سوزد و برای آنکه به الوند کمک شود اولویت یک تا چهار را مشخص کردند و یکی از این طرح‌ها به دستگاه مربوط ارجاع شد و برای الوند به عنوان یک برند کار می‌کنیم که هزینه‌های خود را درآمدزایی کند و آنگاه این باشگاه با توجه به توان مالی می‌تواند نوع فعالیت خود را مشخص کند که آیا در لیگ دسته اول یا در لیگ برتر فعالیت کند و یا در چند رشته ادامه حیات بدهد.
استاندار روی این داستان کار می‌کند و علاقه‌مند است که حداقل یکی از این 2 تیم به لیگ برتر صعود کند و گفته همه گونه کمک خواهم کرد و باید از این فضا استفاده کنیم.
وی افزود: در این 3 سال حدود 6 میلیارد هزینه کردم و کمک‌های استانی 2 میلیارد بود. 4 میلیارد از کجا آمده است؟ از پیشکسوتان و رسانه‌ها تقدیر کردیم اما یکی از ما تقدیر نکرد که پول خود را خرج فوتبال کردیم و تنها رضا شادکام خالصانه کمک می‌کند.
یدی با انتقاد از اهالی فوتبال اضافه کرد: آیا شده یکی با یک جعبه شیرینی به استقبال تیم بیاید؟ همه شعارمی‌دهند، انتقاد می‌کنند ولی هیچ‌کس کمک نمی‌کند. پرسپولیس، ذوب‌آهن، سپاهان، نفت از کجا ارتزاق می‌کنند. چرا ذوب‌آهن ایران سودش را اصفهان می‌برد، فولاد برای ایران است اما یک استان دیگرسود می‌برد. نفت به کل ایران تعلق دارد اما خوزستان سود می‌برد. هدف ما این است که این کمک که هنوز انجام نشده و آبروی ما رفته برای بچه‌های شهر هزینه شود.
تاکنون در فصل جاری نزدیک یک میلیارد هزینه کردم. تنها تیمی هستیم که بدهی نداریم و هیچ شاکی نداریم اما انتقادی دارم که در این شرایط کمک حال هم باشیم. نقد برای سالم‌سازی باشد اما نقد تخریبی سودی ندارد. در بهترین هتل‌ها اسکان می‌دهیم پاداش می‌دهیم، چرا فقط نیمه خالی لیوان را می‌بینید و بیایید قسمت پر را نیز نظاره کنید.
وی ادامه داد:با این اتفاقات به طوری خسته شده‌ام که اگر به الوند و همدان تعصب نداشتم تا حالا فرار کرده بودم و اگر تیم سقوط کند برای همیشه از فوتبال کنار می‌روم. الوند مال مردم همدان است و یدی هیچ دخل و تصرفی ندارد.
وقتی تمام استان دغدغه الوند را دارد، سقوط ما دردی از کسی دوا نمی‌کند پس حمایت کنید تا این تیم را حفظ کنیم، زیرا فردا جوابگوی فردوسی‌پور نیستیم.
یدی خطاب به پیشکسوتان و رسانه‌ها گفت: بحث سوم یک درخواست از تمام رسانه‌ها و پیشکسوتان و تمام کسانی که دلشان برای الوند می‌سوزد ارائه راهکار و کمک است. به جای نقد تخریبی، نقد مثبت و ارائه پیشنهاد باشد. حالا به کمک اهالی رسانه و مردم نیاز داریم. اكنون زمان شمشیرکشیدن نیست و هر کس اداره ورزش، هیأت فوتبال و رسانه کمک کنند و فکر منفی را تلقین نکنید. برای بقای الوند و پاس تلاش کنیم و قلم را مثبت کنیم. اختلاف سلیقه را کنار بگذارید.
کارشناس روزنامه: از پیشکسوتان کمک بگیرید
کارشناس ورزشی روزنامه نیز در این نشست گفت: از نگاه اجتماعی به این تیم نگاه می‌شود، آنچه به نظر می‌رسد نگاه کلی به این 2 تیم است. هر مسئولی از استاندار گرفته تا یک کاسب شهر نسبت به جامعه وظایفی دارد. ورزش از قبل جاری بوده و هنوز هم جریان دارد ما در بین چند تیم اول کشور بودیم. هاکی علاوه بر کشور در منطقه حرف‌هایی برای گفتن داشت. بوکس، کشتی و افتخاراتی که در گذشته داشتیم، حالا چنین افت کرده‌ایم. در والیبال و بسکتبال حرفی برای گفتن نداریم و در شنا و شیرجه پس از میرآبیان‌ها غروب کرده‌ایم.
چرا کسی از این رشته‌ها صحبت نمی‌کند و حالا فوتبال حرف اول را می‌زند؟.
حمید بامیان افزود: خداوند نعمت خود را به همدان ارزانی کرد و پاس به همدان هدیه شد. متأسفانه در این سال‌ها برخی‌ها دست در دست یکدیگر دادند تا آن تیم بزرگ با آن همه تماشاگر را کمرنگ کردند و روز به روز بر مشکلات این تیم اضافه شد و به اینجا رسید.
فرق پاس و الوند به عنوان یک علاقه‌مند در این مطلب است که مدیران و مسئولان پاس حرفه‌ای بودند و الوندی‌ها آماتور اگر روح حرفه‌ای آنها در کادر فنی الوند وجود داشت، به طور قطع تیم الوند به لیگ برتر صعود می‌کرد.
وی ادامه داد: دو بار به طلایی سرمربی تیم تذکر دادم که از شانس پیش آمده سود ببرند و زبان برخی از منتقدان را ببرید که اگر نشود هر 2 سقوط می‌کنید. اكنون همه به فکر 3 امتیاز هستند اما الوند انرژی بیشتری صرف می‌کند و امروز هر مربی برای 3 امتیاز بازی می‌کند و چندان به بازی زیبا علاقه ندارند.
طلایی حرفه‌ای فکر نکرد و سال گذشته باید صعود می‌کردیم. کادر فنی، مدیریت و بازیکنان در عین دوستی و رفاقت باید کمک حال هم باشند. برخی مسائل و نقاط ضعف علنی شده است.
بامیان افزود:پیشکسوتان حرکتی کردند. بهگندم و حسام درخصوص پاس با حاجی‌بابایی صحبت کردند و خواهان تجدیدنظر مدیریت شدند اما عمل نکردند. با دکتر کارخانه‌ای صحبت شد اما باز هم بی‌فایده بود. هیچ‌کس به اندازه پیشکسوتان دلش برای پاس نمی‌سوزد.
وی به قهر تماشا گران گفت: ما 10 هزار تماشاچی داشتیم اینها کجا رفتند و از کجا سر درآوردند اما سرقت و اعتیاد و جرایم دیگر را در نظر بگیرید، به کجا رفتند. باید برای اینها سرمایه‌گذاری کنیم و در کل همدان ضرر کرد که رمضانی و یدی بابت این هزینه‌ها باید جواب بدهند، باید از کارشناسان و پیشکسوتان کمک گرفته شود.
اگر یدی پیشکسوتان را شریک خود می‌کرد آنها اکنون یار و یاور تیم بودند. باید استاندار و تیمش را به سمت ورزش بکشیم.
با 20 میلیارد هزینه چقدر بازیکن بومی ساخته شده است و اکنون پاسی‌های سابق سرنوشت تیم‌های مطرح کشور را رقم می‌زند. دقیقی در تراکتورسازی، حیدری و حنیف در استقلال، سوشا مکانی در فولاد، همه از پاسی‌ها بودند باید اتاق فکر درست کرد و ماهی یک بار جلسه بگذارید.
متأسفانه مربیان حرفه‌ای نداریم. نباید به طلایی اجازه رفتن می‌دادید و مربی را در نیم‌فصل عوض می‌کردیم. باید از یدی‌ها حمایت کنیم، باید به این 2 تیم به طور مساوی کمک کنند.
بامیان ادامه داد: انتظار است که نمایندگان مجلس حمایت کنند. سقوط 2 تیم پیام‌های بدی دارد که برگشت سخت است. استاندار حساسیت بیشتری به ورزش داشته باشد و با حمایت خود مانع از سقوط این 2 تیم شود.
مطبوعات دیگر استان‌ها را نگاه کنیم. در اصفهان مطبوعات ذوب و سپاهان را بزرگ می‌کنند. اما مطبوعات استان همدان چنین بهایی نمی‌دهند. در این برهه مطبوعات باید تیم را کمک کنند.
مدیر‌عامل الوند در ادامه گفت: ما در ابتدای کار و آماتور بودیم به مناسبت‌های مختلف از پیشکسوتان خواستیم و نظر آنها را جویا شدیم، نباید پاس و الوند را از هم جدا کنیم و باید هر اقدامی می‌شود به هر 2 تیم کمک شود تا حفظ شود. بهرام یدی افزود: در همدان امسال مشکل داشتیم و آن هم شرایط جوی بود، امسال پرهزینه‌ترین سال برای دستگاه ورزش بود که جا دارد از زحمات هیأت فوتبال و اداره ورزش تقدیر شود که تلاش کردند و زمین‌ها را برای تمرین و مسابقه آماده کردند. اداره کل از نظر سخت‌افزاری سنگ‌تمام گذاشت. اما شرایط جوی اجازه نداد.
تا چند هفته گذشته رسانه‌ها خوب بودند و در این 4 هفته شمشیرها را از رو بستند و ما نیاز به حمایت آنها داریم.
سردبیر: از پاس والوند حمایت می‌کنیم
سردبیر همدان‌پیام نیز در این نشست گفت: اگر انتقاد نباشد یک نواختی به وجود می‌آید. همیشه گل و بلبل نمی‌شود و نیاز است که زمانی نیز نوک انتقاد را تیز کنیم.
یدا... طاقتی احسن افزود: اکنون فوتبال حرف اول را می‌زند و انتقاد نیز وجود دارد ما حمایت خود را برای حفظ 2 تیم در لیگ خواهیم داشت.
مدیر مسئول همدان‌پیام: برای بقای الوند کمیته بحران تشکیل می‌دهیم
مدیرمسئول روزنامه خطاب به یدی مالک و مدیر الوند اظهار داشت: ما همیشه بین الوند و پاس فرق قائل بودیم که این از خود ما بوده و از دولت سودی نمی‌برد از سردبیر تشکر می‌کنم که با انتقادات خود شوک را وارد کردند. برخی مواقع احساس بحران می‌کنیم و حالا با تشکیل کمیته بحران قصد داریم تلاش خود را برای کمک به الوند داشته باشیم و در این 5 هفته تلاش خواهیم کرد تا این 2 تیم را حمایت کنیم
نصرت ا... طاقتی احسن از خبرنگاران خود خواست که از نگاه‌های مختلف پاس و الوند را حمایت کنند و ادامه داد: وقتی همدان‌پیام مدعی است که در بین رسانه‌های مکتوب و مجازی 78 درصد قدرت تأثیرگذار دارد، حالا باید وارد عمل شود و مانع از سقوط پاس و الوند شوند و از تحریریه می‌خواهم که مردم و مسئولان را برای حمایت بیشتر ترغیب کنند. تمرین و بازی‌های تیم الوند را پوشش دهید و بازیکنان تأثیرگذار را زوم کرده و کسانی که این تیم را حمایت می‌کنند را تشویق نمائید و حمایت کنید.
وی ادامه داد: هیچ مشکلی با پاس و الوند نداریم و برای بقای آنها تلاش می‌کنیم و از امروز ما را به عنوان یار دوازدهم خود قلمداد کنید.

نویسنده : سلیمان رحیمی - همدان پیام

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان