اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

18. اسفند 1392 - 5:08   |   کد مطلب: 5213
دروازه بان استقلال در تمرین استقلال هم به کی روش و مربیان تیم ملی متلک انداخت و هم بر سر یکی از مربیان استقلال فریاد کشید!

 

به گزارش صبح الوند به نقل از دانا، سید مهدی رحمتی از اینکه کارلوس کی روش بازهم او را به تیم ملی دعوت نکرد ناراحت است. او انتظار داشت که در این دوره نامش در فهرست تیم ملی باشد اما مرغ کی روش همچنان یک پا دارد!
شنیدیم که رحمتی هم روز گذشته( شنبه) در تمرین استقلال به نوعی کی روش و مربیان تیم ملی را به سخره گرفته است و خطاب به یکی از تدارکاتچی های استقلال گفت: اگر خوب کار نکنید می گویم عباس! از تیم ملی بیاید و جایت را بگیرد( کی روش بعد از جدایی امید نمازی او را با عباس مسئول تدارکات تیم ملی مقایسه کرده بود.)
جالب است که رحمتی در بخشی دیگری از تمرین تیم بر سر یکی از مربیان استقلال فریاد کشید! رحمتی وقتی دید یکی از مربیان استقلال در میانه زمین مشغول پیامک بازی با تلفن همراهش است بر سر او فریاد کشید! رحمتی گفت : ... این تیم که مربی اش وسط زمین اس ام اس بازی می کند!

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان