اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

19. اسفند 1392 - 10:55   |   کد مطلب: 5230
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان گفت: 2 روستای ورکانه و علیصدر برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده است.

به گزارش صبح الوند، رزیتا ناصرالمعمار با وجود همه این اقامتگاه‎ها، عده‌ای از مسافران در پارک‌ها اقدام به نصب چادر می‌کنند که برای این امر نیز شهرداری اماکنی را در نظر گرفته است.

وی افزود: در روستای علیصدر نیز تاکنون 30 مجوز برای اسکان مسافران صادر شده است که با افزایش مسافر میزان آن اضافه می‌شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان با اشاره به آمادگی روستاهای هدف گردشگری برای پذیرایی از میهمانان نوروزی اظهار داشت: در 2 روستای علیصدر و ورکانه با تأمین زیرساخت‌‎های لازم، مسافران می‌توانند ضمن حضور در این روستا و بازدید از مناظر بکر آن در این روستا اقامت کنند.
وی یادآور شد: روستای ورکانه با داشتن زیرساخت‌هایی چون کمپ، سرویس بهداشتی، پارکینگ و نزدیکی به شهر، تمهیدات لازم را برای پذیرایی از مسافران نوروزی دارد و در صورت تمایل گردشگران می‌توانند به این روستا مراجعه کنند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان