اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. اسفند 1392 - 4:22   |   کد مطلب: 5286
فرمانده سپاه ناحیه همدان گفت: دیدار با خانواده شهداء و تکریم آنان زنده نگه داشتن یاد و آرمان والای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار صبح الوند، سرهنگ پاسدار محمد رضا غلامی پاک به مناسبت 22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا گفت: خانواده شهداء و ایثارگران بزرگترین سرمایه های معنوی انقلاب و جامعه هستند و ما نیز باید رهروان خوبی برای شهداء و آرمان های والای آنها باشیم.

وی زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء را افتخاری همتراز با شهادت عنوان کرد و گفت: یاد شهداء، اشاعه ارزش های ایثار و پایداری در جامعه و دیدار با خانواده معظم آنان، ادای دین به ارزش های انقلاب اسلامی است.

فرمانده سپاه ناحیه همدان با اشاره به اندیشه های امام راحل گفت: امام خمینی (ره) علاوه بر احیاء کردن دین اسلام، فرهنگ شهادت طلبی را نیز در جامعه اسلامی زنده کرد.

وی با اشاره به جان فشانی شهدا، اظهارداشت: به برکت خون شهدا و خانواده های شهدا است که ما امروزه دارای استقلال و عزت می باشیم لذا بایستی شکر گزار این نظام و فداکاری های این بزرگان و شهدا باشیم.

غلامی پاک، همچنین خطاب به مسئولین گفت: سر و سامان دادن به زندگانی خانواده های شهدا یک وظیفه شرعی و اصلی است که هر مسئول باید در حیطه وظایف خود به این بزرگان خدمت کند.

وی با اشاره به زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، زنده نگه داشتن خاطرات جنگ تحمیلی را یکی از مهمترین وظیفه مسئولان برشمرد و اظهار داشت: خانواده شهیدان افتخار جامعه هستند و جایگاه این بزرگواران باید در جامعه حفظ شود.

فرمانده سپاه ناحیه همدان در ادامه سخنان خود با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند، صبر و استقامت خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران را ستودنی خواند و افزود: همواره باید پیروی از تفکر شهیدان را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی گفت: خانواده شهدا با دل سرشار از ایمان و خوشنودی از شهادت فرزند خود به جامعه ما آبرو و اعتبار بخشیدند.

غلامی پاک، در پایان با بیان اینکه خانواده شهداء در نظام جمهوری اسلامی ایران دارای ارزش و احترام خاصی هستند افزود: امنیت و آرامشی که امروز ایران اسلامی از آن برخوردار است و در سایه آن به یکی از قدرتهای برتر جهان تبدیل شده است به برکت خون شهداء نصیب ما شده است.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان